Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΜΙΑ ''ΕΚΤΕΛΕΣΗ'' ΤΗΣ ''ΠΙΣΙΝΑΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ''ΓΟΡΓΟΤΕΡΑ'' !...



 Τι έχουμε να διαβάσουμε ακόμη!...
***************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      Άμφισσα, 29 Ιουνίου 2015
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί/ες Συμπολίτες/σες,

Ως νέα δημοτική αρχή, με τα λίγα διαθέσιμα μέσα και πόρους, δώσαμε εξαρχής ιδιαίτερη έμφαση στην επισκευή και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Μέσα στην άνοιξη του 2015 εκτελέστηκαν σειρά εργασιών, σε όλους τους κλειστούς χώρους (αποδυτήρια, γραφεία, τουαλέτες κλπ), αλλά και στην πισίνα, που είχαν πάρα πολλά χρόνια να γίνουν, δίνοντας στο σημαντικό αυτόν αθλητικό χώρο μια σύγχρονη και λειτουργική εικόνα.
Δυστυχώς λόγω αιφνίδιου τεχνικού προβλήματος το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, θα χρειαστεί να παραμείνει για λίγες μέρες κλειστό μέχρι την αποκατάστασή του. Ζητούμε την κατανόησή σας εξαιτίας αυτού του προβλήματος και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν γοργότερα.

                                   Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών
                                              Νεκτάριος Μίχος 

6 σχόλια:

  1. Απόλυτα εύστοχος! Με τις μέδουσες καλούνται να δίνουν μάχη οι αθλητές - αθλήτριες του ΝΟΙ κατα τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους προπονήσεων στη θάλασσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ' ΠΥΘΕΙΑ' .... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚ΄'ΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε. Το κολυμβητήριο της Ιτέας δεν υπάρχει για να φιλοξενεί τα Πύθεια. Υπάρχει για τους αθλητές και τους πολίτες που θέλουν να γυμναστούν. Κατά δεύτερο λόγο υπάρχει και για διοργανώσεις και τα Πύθεια είναι η μεγαλύτερη που έρχεται στον τόπο μας. Αλλά ως αθλητή δεν θα με ένοιαζε τόσο για τα Πύθεια, όσο για το ότι δεν θα είχα να αθληθώ και ο ΝΟΙ δεν θα έχει εν τέλει αθλητές να εκπροσωπηθεί σε αγώνες, την στιγμή που διαθέτει τέτοια πισίνα.
    Καμιά δημοτική αρχή δεν θέλει το κολυμβητήριο γιατί είναι εξαιρετικά κοστοβόρο και προσπαθούν έμμεσα να το απαξιώσουν. Δυστυχώς το έχουν καταφέρει, με την τραγική αδιαφορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πυθεια ειναι θεσμος που προσφερει τζαμπα διακοπες σε οσους καταφθανουν συν γυνεξι και τεκνοις και πληρωνει ο δημος ενα σκασμο λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το κλειστο της Ιτεας εγεινε κατι? πηραν αποφαση χτες στο δημοτικο συμβουλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή