Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

''ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ'' : ΜΕ ΝΕΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ



Ο 38χρονος Βοιωτός προπονητής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Αστέρα και αναλαμβάνει την ιστορική ομάδα με στόχο να την επαναφέρει στις επιτυχίες.

Το deal έκανε ο Θάνος Πετρόπουλος που πλέον έχει αναλάβει εξωδιοικητικά όλη την λειτουργία, τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο όπου υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες και προοπτικές. "Φέραμε τον Λέντα στην Ιτέα έτσι ώστε να τον έχουμε μαζί μας και στη Γ” Εθνική" θα μας πει ο Θάνος Πετρόπουλος οριοθετώντας έτσι και τους φετινούς στόχους της ομάδας.


"Συμφώνησα σε όλα αφού διαπίστωσα ότι υπάρχουν στόχοι και φιλοδοξίες. Με σκληρή δουλειά και υπομονή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας" θα πει ο Βαγγέλης Λέντας στο stereasports στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αστέρα.

7 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφ' όσον την δήλωση για την πρόσληψη την κάνει ο εντεταλμένος από την Διοίκηση για αυτό το θέμα και μάλιστα την έκανε σε επίσημο ειδησεογραφικό όργανο, εμείς, τι άλλο θα ήταν δυνατόν να κάνουμε εκτός από αναδημοσίευση;

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το ''stereasports'' όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα, το οποίο και πρώτο παρήγαγε προ ημερών την είδηση, ο Θάνος Πετρόπουλος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες κατ' εντολή του Δ.Σ. Εμείς, δεν τον γνωρίζουμε προσωπικώς τον άνθρωπο.
      Μέχρι στιγμής η Διοίκηση του Αστέρα, δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα. Ο ίδιος δε ο Βαγγέλης Λέντας, έχει κάνει δηλώσεις για την πρόσληψή του.
      Εάν η είδηση είναι ψευδής και ''στημένη'', εμείς δεν το γνωρίζουμε. Αναδημοσίευση κάναμε από έγκυρο μέσω ενημερώσεως.
      Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείται στο ''stereasport'', στο ''amfissaface'' και στην Διοίκηση του Αστέρα (έχει λογαριασμό στο facebook).
      Πιστεύουμε ότι σας βοηθήσαμε. Ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας.

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.!
    ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ !.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ.
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περαστικα και του χρονου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή