Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ : ΕΝΤΟΣ 6 ΩΡΩΝ, ΕΞΕΤΑΣΘΗΣΑΝ 4 ΜΑΡΤΥΡΕΣ!...


Εκκίνηση;...

   Εχθές το πρωΐ, όπως είχε προγραμματισθεί, εσυνεχίσθη η διακοπείσα Συνεδρίαση του Δικαστηρίου (Πρωτοδικείο Αμφίσσης), εκδικάζοντας την πρώτη από τις 3 (τρεις) αναβληθείσες υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονταν το Επιμελητήριο Φωκίδος, Μέλη του Δ.Σ. και ο πρώην Πρόεδρός του.
   Η διαδικασία άρχισε στις 10:00' το πρωΐ με καταθέσεις μαρτύρων και έως τις 16:00' οπότε και διεκόπη, είχαν προλάβει να εξετασθούν μόνον 4 (τέσσερεις) μάρτυρες!...
   Υψηλοί τόνοι, σχολαστικότητα, επανα-επαληθεύσεις λεχθέντων και ακροβασίες εννοιολογικές ανάμεσα στο ερωτώμενο και στο απαντούμενο, ήσαν τα στοιχεία της σημερινής διαδικασίας.
   Η επαναληφθείσα σήμερα δίκη, ήταν η πρώτη από τις 3 (τρεις) αναβληθείσες και ήταν αυτή όπου κατηγορούμενος ήταν, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδος Ευάγγελος Μυταράς και μηνυτής το ίδιο το Επιμελητήριο.

   Τελικά και λόγω ωραρίου, η δίκη ανεβλήθη και θα συνεχισθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015.  Οπότε και θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

  Να υπενθυμίσουμε ότι, η σημερινή διαδικασία είναι η πράξη των τεσσάρων δικαστικών εκκρεμοτήτων γύρω από την υπόθεση του Επιμελητηρίου και οι οποίες έχουν ξεκινήσει από την πρώτη ανάγνωση εντός του Δικαστηρίου στις 2ο-4-2015.

  Το ενδιαφέρον κορυφώνεται και από τα έως τώρα λεχθέντα εντός του Δικαστηρίου, μάλλον ''η νύκτα θα είναι μακρά''...
Υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου