Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

''TO THE POINT'' : ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ


www.tothepoint.gr
Βαλτοί...

    Ανιχνεύεται από εχθές η ...ψήφος μας, εδώ στον Δήμο Δελφών.  Η εταιρεία ''To The Point'' με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι πραγματική, υφίσταται, τα δε τηλέφωνά της είναι 2310-262963 & 2310-262965, για όσους αμφισβητήσουν το ...τηλεφώνημα το οποίο θα δεχτούν.  
Ευγενέστατα ομολογουμένως, οι άνθρωποι της εταιρείας, μέσω ενός τηλεφωνικού Γκάλλοπ, ζητούν τις προθέσεις μας τόσον για την Περιφέρεια, όσον και για τον Δήμο Δελφών.
Για την Περιφέρεια αναφέρονται στον υποψήφιο με την ''στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μπακογιάννη'' και  στον υποψήφιο  ''αντάρτη Γιαννόπουλο...''  Λογικά λοιπόν, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...
Το ίδιο επαναλαμβάνεται για τους αντιπεριφερειάρχες, ενώ το ενδιαφέρον, το κοινώς λεγόμενο ''ζουμί'' της σφυγμομέτρησης, είναι η αντιμετώπιση των 2 ''νεοδημοκρατικών'' ψηφοδελτίων από τους ψηφοφόρους.   Εστιάζει δηλαδή η ''αφελής'' ερώτηση την προσοχή του ερωτώμενου, στο ποιός από τους δύο (Ταγκαλής-Παναγιωτόπουλος), βρίσκεται ''πιο κοντά στον Φουσέκη''  και όχι στο ποιός κρίνεται ικανότερος για τον Δήμο.  Ούτε βεβαίως ερωτά, το ποιός από τους δύο, θα θέλαμε να υποστεί τις συνέπειες από την κακοδιοίκηση του Φουσέκη!...
Κατά τα άλλα, υπάρχουν και κάποιοι ...άλλοι υποψήφιοι.

Συμβουλή : Μπερδέψτε τους!!!...  Δεν είμαστε δεδομένοι!

Εμείς θα περιμένουμε με ...αγωνία, τον ''κουβαλητή'' ο οποίος θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα αυτής της σφυγμομέτρησης, για να μάθουμε και το τι ...ψηφίσαμε!

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε ξανα-ανιχνεύσει τις προθέσεις μας και σε προηγούμενες εκλογές με σαφέστατο προσανατολισμό τους νεοδημοκράτες υποψηφίους.Ποιος πληρώνει άραγε; Προφανέστατα μαγειρεύουν τις ψήφους μας και το αποτέλεσμα κι όποιος "μασήσει" στην έμμεση προπαγάνδα "μάσησε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή