Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΑΣ...


Με την ψήφο τους!
Με την ψήφο της!
(Με την ψήφο μας...)

    Αύριο, αλλάζουν όλα στην Ελλάδα.  Αλλάζει η ώρα μας.  Θα πρέπει να βάλουμε τα ρολόγια μας στις 3:00' τα ξημερώματα, να δείχνουν κατά 1 ώρα εμπρός, δηλ. 4:00'.  
Αλλάζει το ελληνικό γάλα.  Εξαφανίζεται, σχεδόν χάνεται μαζί με τους κτηνοτρόφους, όπως έχει σχεδιασθεί εδώ και 1 χρόνο.
Αλλάζουν οι συνειδήσεις κάποιων.  Δεν θα εκπροσωπούν πλέον το έθνος, αλλά πολυεθνικές εταιρείες.  Και σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται συνείδηση. Απλά αφοσίωση και υποταγή.

Αλλάζει και η σημαία μας.  Θα αντικατασταθεί από ένα πανί, με πολλά barcode, για να γνωρίζουν οι ''επενδυτές'', ποιά είναι τα διαθέσιμα για πώληση κομμάτια της χώρας μας.
Εμείς, εδώ στην Φωκίδα, δεν έχουμε κτηνοτροφία, άρα δεν έχουμε πρόβλημα με το γάλα.  Συνεπώς,  εσύ έχεις την δυνατότητα να ψηφίσεις κατά ''κομματική'' συνείδηση, ανενόχλητη.  Όπως δεν έχουμε και τουρισμό, ούτε δάση, ούτε Super Markets για να μας ''κλέψουν'' τα φάρμακα.  Επίσης, δεν έχουμε υγεία για να μας ενδιαφέρει να μην την χάσουμε.  Και πολύ περισσότερο, δεν έχουμε ''Εθνική Συνείδηση'' για να την βάλουμε να κάνει παρέλαση, εμπρός από τους ''επισήμους''.

   Έχουμε όμως το Μαλανδρίνο και πρέπει να ''βγάλεις'' μια ανακοίνωση, έτσι, για τα μάτια του κόσμου.  Για τον Μόρνο δεν χρειάζεται, ήδη το έχεις ''τακτοποιήσει'' το θέμα.
Προς το παρόν, ας βάλουμε όλοι μας σήμερα την νύκτα, τα ρολόγια μας κατά 1 ώρα εμπρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου