Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ : ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Δράσεις, πολλές δράσεις!

   Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ομάδα Φίλων της Τέχνης Ιτέας, από τις αρχές Μαρτίου γνωστοποίησε ότι, ξεκίνησε Σεμινάρια για 5 (πέντε) διαφορετικές καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, για όποιους θα ήθελαν να ''γεμίσουν'' τον ελεύθερο χρόνο τους.  Από κατασκευές, έως και μαθήματα χορού.
Από όλες αυτές τις όμορφες και επιτηδευμένες επιμορφώσεις-ενασχολήσεις, εμείς ξεχωρίσαμε την τελευταία και αναρίθμητη, της οποίας το αντικείμενο είναι η ''δημιουργική γραφή''.  Δηλαδή, η δυνατότητα της παραγωγής, δημιουργίας και αποτύπωσης του λόγου, σύμφωνα με κανόνες.  Με μια λέξη αυτό το οποίο σήμερα ονομάζουμε, ''συγγραφή''.
Όσοι οι πιστοί λοιπόν, της γραφής και της ανάγνωσης, ας προσέλθουν.  Το 3ήμερο  4,5 και 6 Απριλίου, κατά την διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο, είναι κοντά.

************************************************  

3ΉΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟ ΚΑΜΙΝΑΚΗ
 4, 5 & 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Ιτέας τηλ 6972715454
Θέλεις Να Γίνεις Συγγραφέας;
¬Θέλεις να ασχοληθείς δημιουργικά με τις τεχνικές της γραφής, απελευθερώνοντας συγχρόνως τη φαντασία σου; Να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου στη συγγραφή και να προσπαθήσεις να γράψεις το δικό σου μυθιστόρημα, θεατρικό έργο, ή σενάριο; Θέλεις να “ζεις λογοτεχνικά”;

Ξέρεις πως η συγγραφή, και η συγγραφική επιτυχία, αποτελείται από 10% Χάρισμα & Ταλέντο + 90% Εξάσκηση & Συνειδητή Δουλειά.
Κάνε λοιπόν το βήμα & μάθε να χρησιμοποιείς σωστά τα βασικά στοιχεία γραφής απελευθερώνοντας συγχρόνως τη φαντασία σου!


 έλα στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για να υλοποιήσεις το όνειρό σου !

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής είναι μια νέα πρόταση πάνω στις τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας μέσω του γραπτού λόγου.


Τιμή συμμετοχής 28 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου