Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ : ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ !


Αντί προβολής, Πολυθέαμα!
Αγαπημένο Πολυθέαμα!

    Το Δ.Σ. της Κιν/κής Λέσχης Ιτέας, όντως όπως έχουμε ξανα-αναφέρει, έχει τοποθετήσει τον πολιτισμικό πήχυ των στόχων του, πολύ υψηλά.  Μετέτρεψε μια ομάδα κινηματογραφόφιλων, σε πολιτιστικό κύτταρο της πόλεώς μας, των οποίων το ενδιαφέρον δεν είναι πλέον η ''prive'' απόλαυση μιας κινηματογραφικής ταινίας, αλλά η ποιοτική αναβάθμιση και η αισθητική αντίληψη όλο και περισσοτέρων ανθρώπων για αυτό το οποίο αποκαλούμε ''7η Τέχνη''.
Δεν έμειναν μόνο στο θέαμα, αλλά έγιναν η αφορμή για συνεύρεση φίλων του ποιοτικού κινηματογράφου σε συναντήσεις με την τρέχουσα εικόνα και τους δημιουργούς της.
   Ο πήχυς είχε ανέβει ήδη πολύ υψηλά με τον ερχομό του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και το αφιέρωμα σε αυτόν, την σύζυγό του και ταινίες τους.  Και λογικά θα αναμενόταν σαν συνέχεια, ένα εύλογο χρονικό διάστημα προβολών, με καλές ταινίες  ''ρουτίνας''.  
    Όμως, δεν έγινε έτσι.  Οι άνθρωποι της Λέσχης, ...κατεβάζουν την Δράμα στην Ιτέα!  Ταινίες μικρού μήκους, βραβευμένες στο περίφημο φεστιβάλ της Μακεδονικής πόλεως, θα προβληθούν εδώ, στην Ιτέα και θα συνοδεύονται από τους δημιουργούς τους, προκειμένου να μας δώσουν ...εξηγήσεις, γιατί βραβεύτηκαν! 
Την Παρασκευή λοιπόν 14 και το Σάββατο 15 Μαρτίου, η Ιτέα θα γίνει ...Δράμα!

*******************************************

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει…. στην Ιτέα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Παρασκευή 14/3 στις 9.15μμ και
Σάββατο 15/3 στις 8.15μμ

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας σε συνεργασία με τον Οργανισμό του Φεστιβάλ Δράμας διοργανώνει διήμερο προβολής των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους με σκοπό τη διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.
Φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω: καλέσαμε νέους βραβευμένους δημιουργούς να συζητήσουμε. Έτσι το Σάββατο μετά τη προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ταινίες που θα προβληθούν, τη διάρκειά τους και άλλα στοιχεία.
Συμμετοχή: 5 ευρώ το διήμερο, (φοιτ: 3 ευρώ) Ισχύουν οι κάρτες


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου