Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...


Ανακάτεψε και την ΚΕΔΕ
ο ''Αθεόφοβος''!...

   Η γνωστή ιστορία με τον γενικό τίτλο ''Τουμπανάρια'', έχει πολλά επεισόδια, πολλή διαπλοκή, πολλούς αναμεμειγμένους και βεβαίως, όπως γίνεται σε τέτοιου ''επιπέδου'' περιπτώσεις, έχει και πολλούς ''νεροκουβαλητές''!  Και εξηγούμαστε :
   Εμείς μέσα από το ''epikourositeas.blogspot.gr'' έχουνε αναδείξει όλες τις ιστορικές χρονολογικά πτυχές του ζητήματος.  Πέραν όμως των προσφάτων εξελίξεων με την δικαστική εμπλοκή των 4 (τεσσάρων) κατ' αρχάς κατηγορουμένων και νυν υποδίκων, κυκλοφόρησε σήμερα (μέσω του zougla.gr) η επιστολή του επί σειρά ετών καταγγέλλοντος και επίσης επί σειρά ετών υποστόμενου από χλεύη και κατηγορίες, έως και άτυπες επαγγελματικές διώξεις κου Στέλιου Σχοινά, με την οποία αναδεικνύεται και η άλλη, η πιό σοβαρή πλευρά του θέματος :  Αυτή της υπόθαλψης και υπόκρυψης των ευθυνών των πρωταγωνιστών, από τις υπηρεσίες της τέως Νομαρχίας και του Δήμου!...  
Εν ολίγοις, εάν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου είχαν κάνει σωστά την εργασία για την οποία έχουν ορκιστεί και για την οποία αμοίβονται, δεν θα υπήρχε σήμερα θέμα ''Τουμπανάρια''!!...  Για αυτό και ο κος Σχοινάς, ζητά από την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εκτός από τα αυτονόητα και την ...πρέπουσα διερεύνηση του θέματος.

   Υπάρχουν όμως και άλλα δύο ''θεματάκια'', τα οποία αναγάγουν την περιώνυμη υπόθεση, σε σαπουνόπερα ολκής.  Καλοπληρωμένη μεν, αλλά σαπουνόπερα.
-  Το πρώτο έχει να κάνει με την εμπλοκή της ΚΕΔΕ (η οποία προφανώς, δεν γνωρίζει τον λόγο της επιμονής της), όπου σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, συνηγορεί για το καλό της ...Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης, στην τροπολογία του Υπ. Εσωτερικών για την δυνατότητα του ''εκλέγεσθαι'' σε υπόδικους.
-  Και το δεύτερο έχει να κάνει με την ύπαρξη και άλλου τοπογραφικού για τα ''Τουμπανάρια'' από άλλον Τοπογράφο-Μηχανικό, προγενέστερο χρονικά του Τοπογραφικού Φουσέκη του Οκτωβρίου 2003, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ''εξαφανισμένο'' τοπογραφικό, εμφανίζει το οικόπεδο Καλτσή, ΕΝΤΟΣ της ζώνης Β' του Δελφικού Τοπίου!!!...  Προφανώς, δεν ''εξυπηρετούσε'' και για αυτό ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ο Φουσέκης.

   Ακολουθούν και άλλα ...επεισόδια, αλλά θα επανέλθουμε με τις ευθύνες των Υπηρεσιών του Δήμου και τα συμβόλαια, εν ευθέτω χρόνω, αργότερα.  Προς το παρόν, ας απολαύσουμε την επιστολή του καταγγέλλοντος.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου