Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ'' : Δ.Τ. ΓΙΑ ''ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ''



                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                        12-3-2014
Φίλοι & Φίλες
Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί η απόφαση παραπομπής των εμπλεκόμενων, μαζί με τον δήμαρχο κ Φουσέκη στην υπόθεση Τουμπανάρια!
Η παρέμβαση της δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» στην όλη υπόθεση είναι καταλυτική. Την ώρα που ΟΛΟΙ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, έκαναν ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, εμείς βγαίναμε στο φως της ημέρας, τονίζαμε τα αυτονόητα κάνοντας και τις απαραίτητες ενέργειες για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα … Υπενθυμίζουμε λοιπόν, σε όλους όσοι σήμερα ορκίζονται στην διαφάνεια, στην χρηστή διοίκηση, σε όλους όσοι διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών ποιοί είναι αυτοί που δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν θα το σκύψουμε. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
Παρακάτω παραθέτουμε αποσπάσματα από πρόσφατα Δελτία Τύπου της κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» σχετικά με το θέμα:
Απόσπασμα από Δελτίο Τύπου στις 26-1-2014
«…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.
Από μέρα σε μέρα αναμένεται η Απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.
Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου σας, δεν δίστασε να υποβάλει παραπλανητική εισήγηση προς το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Νομού Φωκίδας (ΣΥΠΟΘΑ), σχετική με την δική σας υπόθεση,…
Τα γεγονότα αυτά αποτελούν κόλαφο όχι μόνον για σας κ. Δήμαρχε και για τις εποπτεύουσες τον Δήμο σας Αρχές…
Επιτέλους κύριε Δήμαρχε αναλάβετε τις ευθύνες σας…»
Απόσπασμα από Δελτίο Τύπου στις 6-2-2014
«…Είχαμε την τιμή να τύχουμε άμεσης απάντησης στο από 26-1-2014 δελτίο τύπου ...Το «νέο» στην απάντηση δεν είναι τα όσα αναληθή αναμασά ο κ Δήμαρχος αλλά η εμφάνιση του αντιδημάρχου σε ρόλο «ηρακλειδέως του στέμματος».
Ο κ. Ταγκαλής μετά την ευδόκιμη προϋπηρεσία του στο ΤΑΣ Φωκίδας και την πληθωρική παρουσία του στην Άμφισσα, ζήλεψε την δόξα του προστάτη του Δημάρχου και αποφάσισε να το παίξει Ρομπέν της Πολεοδομίας!!!
...Από την ανοιχτή επιστολή του κ. Δημάρχου και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ. Ταγκαλή αποδεικνύεται η παντελής έλλειψη ευθιξίας που έχει σαν συνέπεια την μη ανάληψη πολιτικής ευθύνης… ακόμη και για θέματα που άπτονται της προστασίας του παγκόσμιου λίκνου πολιτιστικής κληρονομιάς που ακούει στο όνομα Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών…..

Έλεος. Και οι παρανομίες έχουν τα όριά τους.








Ποιος απλός πολίτης θα είχε ίδια αντιμετώπιση από τις υπηρεσίες του Δήμου; »

Στην πορεία αυτή θα βρεθούν και άλλοι από την ομάδα…ΣΥΝΤΟΜΑ…

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου