Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ!


''Έλα ...Καράβι στον τόπο σου!...''
(λαϊκή ρήση)

 
    Μετά από απαίτηση πολλών Δημοτών της Ιτέας (φανταζόμαστε), μετά από παρέμβαση για την φυσική ...αποκατάσταση των πραγμάτων από την Δημοτική Αρχή (υποθέτουμε)
και με την Νομική διακρίβωση ότι δεν υφίσταται λόγος για να στερηθεί η πόλη το στολίδι της, το Λιμεναρχείο Ιτέας και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδος από κοινού, επανέφεραν (συμπεραίνουμε εμείς, από μόνοι μας), το Καραβάκι μας στην θέση του : στον μώλο!
Μόλις 5 (πέντε) ημέρες το στερηθήκαμε και παρ' ότι η απομάκρυνσή του  από τον μώλο ήταν μόνο κατά ένα μίλι ανατολικότερα, αγκυροβολώντας  έξω από το λιμανάκι της Κίρρας, το σύνδρομο στέρησης κατέλαβε αρκετούς από τους Ιτιώτες.  Ειδικά τους παράλιους ιδιοκτήτες κατοικιών.            
   Βεβαίως να επισημάνουμε ότι η εκούσια μετακίνηση του πλοίου, έγινε, την Δευτέρα 9-12-2013, όταν επρόκειτο να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το θέμα της υποβάθμισης του Λιμένα Ιτέας.  Τότε το Καραβάκι μας, ο ''ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΙΙ'',  δείχνοντας τις καλές προθέσεις των ιδιοκτητών του προς την τοπική κοινωνία, πήγε και αγκυροβόλησε στην Κίρρα, όχι μακρυά μας, κάπου ένα μίλι δίπλα μας για να μην χάσουμε και την οπτική επαφή μαζί του.
   Κατόπιν όλων αυτών και λαμβάνοντας υπ' όψιν και την εν τω μεταξύ πραγματοποίηση της  φωταγώγησης του συρμάτινου ''χριστουγεννιάτικου'' δέντρου στον μώλο της πόλεως, είμαστε υποχρεωμένοι να αναπροσαρμόσουμε την πρότασή μας για την ευχετήρια κάρτα, όλων των εμπλεκομένων με την διακόσμηση του Λιμένα.  Και σήμερα την παρουσιάζουμε!...
Μια πρόταση είναι, τίποτε άλλο. 

1 σχόλιο: