Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γ.Π.Σ. ΙΤΕΑΣ- ΚΙΡΡΑΣ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Β1 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ!



Άργησε!
Ελπίζουμε να άξιζε η καθυστέρηση.

     Πριν από έναν χρόνο περίπου, είχε γίνει η παρουσίαση από το ανάδοχο Γραφείο Μελετητών, του Α1 Κεφαλαίου της Μελέτης της Αναθεώρησης του Γ.Π.Σ. Ιτέας - Κίρρας.   Βασικά, παρουσίαση των απόψεων του Δημάρχου είχαν εμφανισθεί εκείνο το απόγευμα στο ''Κυριακοπούλειο'', με τους Μελετητές να αναφέρουν τα ''ακίνδυνα'' εισαγωγικά της Μελέτης τους και για όλα τα υπόλοιπα να έχει τον λόγο ο κος Δήμαρχος.   Στους τότε παρόντες, είχε δεσμευθεί ο επικεφαλής των Μελετητών, ότι εκείνη η μορφή του Γ.Π.Σ. δεν ήταν η οριστική,  για αυτόν τον λόγο και  δεν αναφέρθηκαν τα εντοπισμένα  προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις εκ μέρους των Μελετητών.
 Θα ακολουθούσε είχε αναφέρει, μια δίμηνη προθεσμία υποβολής ενστάσεων(!), υποδείξεων(!) και προτάσεων(!) από όποιον θα ήθελε να τοποθετηθεί για το παρουσιαζόμενο σχέδιο και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα γινόταν και η παρουσίαση του Β1  Κεφαλαίου, όπου εκεί θα περιλαμβάνονται και οι προτάσεις των Μελετητών.
   Είχαν εννοηθεί πολλά, είχαν λεχθεί αρκετά και είχαν γραφεί ακόμα περισσότερα για εκείνη την παρουσίαση, πριν από ένα χρόνο.  Ήλθε η ώρα φανταζόμαστε, να δούμε και το αποτέλεσμα.
Σίγουρα, δεν θα είναι ένα ήσυχο απόγευμα...

*********************************************************************** 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      Άμφισσα 05 Δεκεμβρίου 2013
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ                                Αρ. Πρωτ.οικ. 3973
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση : ΑΜΦΙΣΣΑ
Ταχ. Κώδικας : 331 00
Πληροφορίες : Aικ. Κουμπλή
Τηλέφωνο : 2265 350 592
FΑΧ : 2265 0 22354


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ B1 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΓΠΣ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ»
Σας γνωρίζουμε ότι στις 11-12-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Ιτέας (Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο), θα γίνει παρουσίαση του Β1 Κεφαλαίου της Μελέτης Αναθεώρησης ΓΠΣ Ιτέας – Κίρρας από τους μελετητές και την επιβλέπουσα υπηρεσία.
Στην ΔΕ Ιτέας που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούμε όπως αναρτήσει σχετική ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεών της και ενημερώσει εγγράφως τις Τοπικές Κοινότητες Ιτέας, Κίρρας και Τριταίας καθώς και τους τοπικούς φορείς.
Η υπηρεσία μας είναι στην διάθεσή σας, για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.




Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
Πολιτικός Μηχανικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου