Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ.


Ο Δήμος Δελφών
για τις παροχές ρεύματος της ΔΕΗ

    Ένα Κράτος το οποίο έχει φέρει με τις αποφάσεις του σε οδυνηρή κατάσταση ένα τεράστιο πλήθος οικογενειών και το οποίο παρακολουθεί αμήχανο και άβουλο τον εξανδραποδισμό των υπηκόων του, είναι τουλάχιστον προσβολή και αναλγησία, 10 ημέρες προ των εορτών, να χρησιμοποιεί τους εξουθενωμένους Δήμους της Χώρας και την καταρρέουσα πρώην κυρίαρχη ΔΕΗ, στο να ''βοηθήσει'' τους ''ανήμπορους'' κατοίκους αυτής της Χώρας.  Και να δραστηριοποιούνται οι όποιοι μηχανισμοί των Δήμων, προκειμένου να προλάβουν την ήδη εμφανισθείσα εξαθλίωση σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δημοτών.
  Έτσι και ο Δήμος Δελφών, έστω και την ύστατη στιγμή, τρέχει να προλάβει τις επικείμενες διακοπές ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ, σε σπίτια με ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, ζητώντας την επικοινωνία αυτών των ανθρώπων, μαζί του.  Τι να πρωτοπρολάβει ο Δήμος μας και τι να περιμένει από ένα Κράτος κακοπληρωτή και μονίμως ψευδόμενο.  Το μόνο το οποίο ευχόμαστε για το συγκεκριμένο θέμα είναι, να μην υπάρξει οικογένεια αυτές τις ημέρες, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

******************************************************************** 


3 σχόλια:

  1. Κι όσοι δεν είναι γραμμένοι στους προνοιακούς καταλόγους γιατί η γραφειοκρατία είναι τυφλή κι ανάλγητη τι κάνει,ρομαντικά Χριστούγεννα με κεριά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή