Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ : ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ!



Η Γιούλα τα ...κατάφερε!

   Η Γιούλα, η κυρία Στοφόρου, κατάφερε με την επιμονή της, την διάθεσή της και την έννοια της για τον τόπο μας, να ενώσει όσους είχαν την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες, συντοπίτες μας, οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη.  Έτσι με πρωτοβουλία της και με δικές της ενέργειες, συγκεντρώθηκαν εχθές το βράδυ στο Ξενοδοχείο ''Ναυσικά'', εκπρόσωποι από πλήθος Συλλόγων της Ιτέας, από τις Ενορίες Ιτέας και Κίρρας, καθώς επίσης και από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας και συζήτησαν την ιδέα της, για την πραγματοποίηση μιας φιλανθρωπικής συγκέντρωσης.
Όλοι την άκουσαν και όλοι συμφώνησαν με την ιδέα της.  Και θα ήταν ευχής έργον να ήσαν εκεί το σύνολο των δραστηριοποιουμένων Συλλόγων στην περιοχή Ιτέας-Κίρρας-Τριταίας.  Γιατί η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, δεν είναι θέμα ενασχόλησης, εάν και κατά πόσον τούτο προβλέπεται ή περιλαμβάνεται στους σκοπούς ενός καταστατικού και μόνον.
Το πρόγραμμα δράσης πλέον είναι κοινό.  Και θεωρούμε σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλοι οι οποίοι θα συνδράμουν με την γνωστοποίησή του.  Ευχή δε όλων των παρόντων εκεί, εχθές το βράδυ ήταν, αυτό να είναι η αρχή και να επαναλαμβάνεται συνεχώς, αποδεικνύοντας την συνέργεια και την αλληλεγγύη των κατοίκων αυτής της πόλης, της Ιτέας μας.

Όλοι λοιπόν στις 22 του μηνός, έστω και για ένα λεπτό, στο Ξενοδοχείο ''Ναυσικά'', για να δείξουμε ότι η κοινωνία μας είναι ανθρώπινη, αισθάνεται, δρά κατά συνείδηση και δεν παραμένει απαθής και αδιάφορη στα σύγχρονα προβλήματα των ευπαθών μελών της.


*************************************************************************



1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή