Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΜΟΣΤΡΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΤΕΑΣ

 Κλειστόν από 31-1-2020

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ» που εδρεύει στην Ιτέα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ως φορέας διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα Ιτέας
ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ
Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές, για την παραχώρηση της χρήσης έναντι ανταλλάγματος του κτίσματος με εγκαταστάσεις 221,57τ.μ. και τον περιβάλλοντα χώρο έκτασης 710,54τ.μ., για την εκμετάλλευση επιχείρησης εστιατορίου ή καφέ ή αναψυκτηρίου ή κέντρου διασκέδασης ή μπαρ, που ευρίσκονται στη θέση έναντι της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου με Λεωφόρο Ηρώων, εντός της ζώνης λιμένα Ιτέας, όπως περιγράφονται κατωτέρω και απεικονίζονται στο από Αύγουστο 2020 τοπογραφικό διάγραμμα των Συνεργαζόμενων Μηχανικών: "Παπανδρέου Ειρήνη – Κασούτσα Παρασκευή".
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας κατά νόμο τριμελούς επιτροπής στην Ιτέα στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Νομού Φωκίδας (αίθουσα συνεδριάσεων Λιμενικής Επιτροπής) στις 14 του μηνός Οκτωβρίου, 2020 έτους, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας στην οποία περιλαμβάνονται και οι λοιποί όροι του διαγωνισμού και είναι αναρτημένη στην ιστοστοσελίδα μας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΟΔΛΟΡ0Θ-8Ψ7, παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και μεταξύ των ωρών (08:30π.μ-14.00μ.μ.) από την Υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας (τηλ. 2265032279, 6973051216).
Η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας
Αναγνωστάκου Σοφία


11 σχόλια:

  1. Ευχή όλων είναι να το πάρει ένας νορμάλ άνθρωπος και σωστός επιχειρηματίας.
    Από κομπλεξικούς και επενδυτές εκατομμυρίων χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, γράψε κιόλας ότι ελάχιστο ενοίκιο που ζητούν είναι 1000€ το μήνα!
    Όχι τίποτα άλλο, μην νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας να ασχοληθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό έπρεπε να κατεδαφιστεί και να γίνει χώρος πρασίνου.η παραλία είναι ένα έκτρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ακριβό το ενοίκιο των 1.000€.
    Εκτός αν είσαι από τους καταστηματάρχες που προσπαθούν με τέτοια σχόλια να αποτρέψουν την ενοικίαση του φοβούμενοι μη χάσουν πελατεία.
    Πολύ μικρότερα καταστήματα τα πληρώνουν 850 και 900€ στη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο κατάστημα στην Ιτέα πιστεύεις ότι θα βγάζει το ενοίκιο των 1000 € ? Πόσα καθίσματα , με βάση τα μέτρα του κορωνοϊού , θα έχει το χειμώνα το συγκεκριμένο κατάστημα ? Για βάλτα κάτω και πες μου τι βλέπεις ?

      Διαγραφή
    2. Επαναλαμβάνω. Υπάρχουν καταστήματα με 850 και 900€ που “βγαίνουν”. Συντηρούν οικογένεια, υπάλληλους και πληρώνουν έξτρα το χώρο στη παραλία και όλα αυτά παρά την κρίση του κορωνοιού. Τώρα το τι λένε μερικοί σαν εσένα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Ακριβό ενοίκιο να γκρεμιστεί κλπ μάλλον καταστηματάρχες τα λένε για να μη χάσουν τη πελατεία τους. Οι άξιοι θα επιβιώσουν.

      Διαγραφή
    3. Βάλτα κάτω σημαίνει :τόσους καφέδες την ημέρα επί τόσο ο καφές τόσα τα μεικτά έσοδα.
      Έξοδα: ενοίκιο 900 € ,υπάλληλοι 2-3-4 + ΙΚΑ , τέλος επιτηδεύματος 600€ τον χρόνο, ΦΠΑ + έξοδα λογιστή, πληρωμή δημοτικών τελών + πλατείας, φόρος των κερδών 40% ,προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος ,ταμείο καταστηματάρχη το ελάχιστο 220€ τον μήνα, τρέχοντα έξοδα και 1500€-2000€ κέρδος για συντηρήσει την οικογένειά του ,όπως λες. Έχεις δίκαιο, αν πουλάει 500 καφέδες την ημέρα, βγαίνει. Ξέρεις κανέναν τέτοιον ?

      Διαγραφή
  5. Πολύ μπακάλης είσαι ρε φίλε 12:53. Από αυτά που γράφεις φαίνεται πως έχεις παρόμοιο κατάστημα και σε πονάει που θα ανοίξει το ΜΟΣΤΡΑ.
    Ξυδάκι όπως και στους άλλους πολέμιους αυτής της επένδυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε άτιμο , βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επένδυση το Μόστρα...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή