Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ALPHA BANK

Η άποψη του Εμπορικού και Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας για το φημολογούμενο ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της 

Alpha Bank στην Ιτέα.


  Με μια επιστολή του, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του, ο Σύλλογος εκφράζει την ανησυχία του για την "αποτραπεζικοποίηση" της πόλεως μετά από την απομάκρυνση από την πόλη του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, με ενδεχόμενο όπως αναφέρει, την φτωχοποίηση, την ανεργία, την ανέχεια και την αναμενόμενη, πάντα κατά την άποψή του,  συρρίκνωση, υποτίμηση, υποβάθμιση και μαρασμό των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας.  Και όλα αυτά, σύμφωνα με την επιστολή, θα προκύψουν από την αναστολή των εργασιών του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην Ιτέα.

Και καταλήγει η επιστολή, με την παράκληση προς την Τράπεζα, για την συνέχιση της παρουσίας της  στην πόλη.

Η επιστολή :

********************************************** 


5 σχόλια:

  1. Εκτός την Alpha να μη ξεχνάμε πως η Ιτέα έχασε υποθηκοφυλακείο, Ειρηνοδικείο, ΙΚΑ, υπηρεσίες του Δήμου, ΟΤΕ, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας κ.α. Οι δημότες αναγκάζονται να μεταβούν στην Άμφισσα για τις παραπάνω υπηρεσίες και λογικό και ένα μέρος της αγοράς να μεταφερθεί εκεί. Από τυρόπιτα μέχρι και την αγορά ενός μπουφάν.
    Σαν εμπορικός σύλλογος έχετε κάποια μέλη που ανήκουν στο εναπομείναν βαθύ ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που έκανε τον Καλλικράτη και σεις τώρα διαμαρτύρεστε για ένα υποκατάστημα τράπεζας.
    Κοινοποιήστε την επιστολή στο κόμμα σας και ζητήστε να φέρει το θέμα της αδικίας της Ιτέας στην επόμενη αναθεώρηση του Καλλικράτη. Τολμήστε το. Άλλωστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε όλα συμφωνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ..ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!!!ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ Ο Λ Ο Ι ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή