Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΩΚΙΚΟΥ & ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ



ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & ΙΤΕΑΣ (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)

(21 Σεπτεμβρίου 2019)

«Τιμάμε το Συμπαίκτη , τον Προπονητή, το Φίλο , τον ΠΟΛΙΤΗ ,τον ΑΝΘΡΩΠΟ.»

Οι Σύλλογοι μας συμμετέχουν στο βαρύ πένθος, για το θάνατο του αγαπημένου μας ,Αλέκου Ιορδάνου και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος.
Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης ,έντιμος και άψογος επαγγελματίας , ενεργός και συμμετοχικός πολίτης, υποδειγματικός δημοκράτης , λάτρης της Ιτέας – της Άμφισσας – της Φωκίδας
Στο ποδόσφαιρο ,ειδικά , αποτελούσε την εμβληματική φυσιογνωμία της περιοχής μας, σπουδαίος και μοναδικός παίκτης, πετυχημένος και αγαπημένος προπονητής του ποδοσφαίρου.

Απ΄ τα «Πράσινα Πουλιά» και την ομάδα «PERA CLUB» του «Πέραν» των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, στην επαγγελματική ομάδα του «Beykozspor 1908 A.Ş» και τελικά στην μητέρα Ελλάδα και στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. που του αρνήθηκε την μεταγραφή στη ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ και στη ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, μετά την πολυετή και εκπληκτική του παρουσία στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Η Φωκίδα στάθηκε τυχερή καθώς (μετά από ακόμα μια πετυχημένη του παρουσία στο ΑΙΓΑΛΕΩ και στο ΚΟΡΩΠΙ) πείθεται από αγαπημένους του φίλους να μετακομίσει στην Άμφισσα και στο ΦΩΚΙΚΟ.
Στο ΦΩΚΙΚΟ δοξάζεται τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής ,αναδεικνύει και προωθεί νέα και ντόπια ταλέντα, ενδυναμώνει και εδραιώνει την ιστορική ομάδα της Άμφισσας και στη συνέχεια μετακομίζει και «πιάνει λιμάνι» στην άλλη μεγάλη και ιστορική ομάδα της Ιτέας τον ΑΣΤΕΡΑ, που κυριολεκτικά την αναμορφώνει, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την ποδοσφαιρική της υπόσταση και παρουσία .
Δούλεψε και πρόσφερε σε όλες σχεδόν της ομάδες της Φωκίδας ,βοηθώντας αδιακρίτως και ανεξαιρέτως όπου και όταν ζητούσαν τη συνδρομή και τις γνώσεις του.
Δίκαια χαρακτηρίζεται ως Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το πιο ιστορικό - σημαντικό πρόσωπο (στο χώρο του ποδοσφαίρου) στο νομό μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Καλό ταξίδι Συμπαίκτη - Προπονητή - Φίλε – ΠΟΛΙΤΗ – ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΛΕΚΟ!

Θα σε θυμόμαστε για πάντα, για αυτά που μας πρόσφερες, για τις γνώσεις σου, για το ήθος σου, για το χαρακτήρα σου ,για τις αξίες σου .
Ιδιαίτερα θα σε μνημονεύουμε , όσοι «ανδρωθήκαμε» και γαλουχηθήκαμε μαζί σου , στις μεγάλες και όμορφες οικογένειες του ΦΩΚΙΚΟΥ & του ΑΣΤΕΡΑ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου σου λιμανιού, της Ιτέας , που θα σε σκεπάσει.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.
Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Άμφισσας(ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & της Ιτέας Φωκίδας(ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)

Για τους Παλαίμαχους Άμφισσας         Για τους Παλαίμαχους Ιτέας
         (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ)                                 (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)

    Σάββας Γιαννοσπύρος                       Κώστας Καραγιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου