Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΑ ΝΑΟ

Η πρώτη επίσημη λειτουργία του ναΐσκου
   Μετά από τα θυρανοίξια, τα οποία επραγματοποιήθησαν στις 23 Ιουλίου 2019, την ερχομένη Παρασκευή 6-9-2019, θα τελεσθεί και η πρώτη επίσημη λειτουργία στον μικρό ναό, τον ευρισκόμενο εντός της ιδιοκτησίας του Μιχάλη Τσιμίνου, ανατολικά της Κίρρας, στην τοποθεσία "Σκληρή".
  Σύμφωνα με την επιθυμία του κατασκευαστού και ιδιοκτήτου της όμορφης εκκλησίας, αυτό το αφιέρωμα στην ορθόδοξη εκκλησία, θα εορτάζει στις 6 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ, εις ανάμνηση του εν Χώναις θαύματός του, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.


  Έτσι, την παραμονή το απόγευμα, Πέμπτη 5-9-2019 στις 19:00', θα  ψαλλεί εσπερινός στον ναΐσκο και την επομένη ημέρα, Παρασκευή 6-9-2019, θα τελεσθεί λειτουργία μετ' αρτοκλασίας.

  Τόσον στον εσπερινό, όσον και στην λειτουργία, θα παραστούν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογενείας του ιδιοκτήτου, ενώ η προσέλευση των κατοίκων της περιοχής, θα είναι ελευθέρα, για τους επιθυμούντες να παρευρεθούν σε αυτό το θρησκευτικό γεγονός.


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν ιδιόκτητοι ναοί και ιδιόκτητοι άγιοι; Δεν είναι δημόσιοι χώροι οι χώροι λατρείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή