Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Στ.Ε. ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Πρόσκληση επιχειρήσεων


Λαμία, 13 Σεπτεμβρίου 2019
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων
Food & Life 2019
Μόναχο Γερμανία, 27 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου 2019Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη φορά στην έκθεση τροφίμων, ποτών και παραδοσιακών προϊόντων «Food & Life 2019», η οποία διοργανώνεται στις 27 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο Messe München στο Μόναχο της Γερμανίας, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών, οργανικών και παραδοσιακών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερό της.
Η Food & Life αποτελεί την μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και εταιρείες με βιολογικά και gourmet προϊόντα, μη βιομηχανοποιημένα και μη μεταλλαγμένα. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον τελικό καταναλωτή, αλλά και σε εμπορικές εταιρείες χονδρικής, μικρές αλυσίδες, εστιατόρια, delicatessen κ.α. Οι κατηγορίες των προϊόντων που προσφέρονται προς πώληση είναι οι εξής: προϊόντα ελαιολάδου, μελισσοκομικά, delicatessen, μπαχαρικά, βότανα, ξηροί καρποί, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ποτά, οίνος, χυμοί, μεταλλικό νερό, φυσικά φαρμακευτικά κ.α.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι παραγωγοί και οι εταιρείες που συμμετέχουν, μπορούν να πωλούν απ΄ ευθείας τα προϊόντα τους στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 80% του συνολικού κόστους, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στην έκθεση, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του περιπτέρου, την αποστολή εμπορευμάτων στο Μόναχο (1 ευρωπαλέτα/εκθέτη αυστηρά), εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο σε containers 20’ για προϊόντα ξηρού φορτίου καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, Show μαγειρικής από Executive Chef και Promotion Team για κέρασμα επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εταιρεία - παραγωγό ανέρχεται στα 490 (πλέον Φ.Π.Α.)
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν τον εκθέτη.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: info@kye.com.gr ή στο fax: 2231028725)
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου