Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΙΑΒΕΡΗΣ : ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ...ΣΜΟΚΙΝ (smoking) - Δελτίον Τύπου


(παλαιός) Ιαβέρης εν δράσει!...
                                                                    ΑΜΦΙΣΣΑ, 12.09.2019
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Α.Δ.Τ.: 03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Σεμινάριο Οδηγικής συμπεριφοράς με τον κ. Α. Μαρκουΐζο – ΙΑΒΕΡΗ.

Ο Δήμος Δελφών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 προάγοντας σταθερά για ακόμα μια χρονιά τη βιώσιμη κινητικότητα μέσα από την καλλιέργεια του οδηγικού πολιτισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στις αρχές της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει σεμινάριο Οδηγικής Συμπεριφοράς με τον κ. Α. Μαρκουΐζο - ΙΑΒΕΡΗ, την Τετάρτη 18/09/2019 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.
Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινότητας Προσηλίου κ. Αφροδίτης Παπαδήμα, με την συνεργασία των Κοινοτήτων Άμφισσας και Ιτέας και την έμπρακτη υποστήριξη του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και των Αντιδημάρχων Άμφισσας και Ιτέας κ.κ. Νικολάου Λουπάκου και Γεωργίου Τσατσαρώνη αντίστοιχα.
Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου