Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΔΕΥΣΕΩΣ ΕΛΑΙΩΝΑ - Δελτίον Τύπου


Αθήνα, 16.09.2019
Αύξ, αριθμ. -9-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση κ. Ιωάννη Μπούγα για την πορεία εργασιών του Αρδευτικού Έργου Ελαιώνα Άμφισσας

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα στη Λαμία με τον κ. Λάμπρο Συλεούνη, Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία εργασιών του έργου «Αρδευτικό Έργο Ελαιώνα Άμφισσας»,
το οποίο είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 με την υπ’ αρ. 8713/21.09.2009 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με προϋπολογισμό 37.205.000 ευρώ και συμβασιοποιημένο 20.354.446 ευρώ, μετά την έκπτωση του αναδόχου.
Από το συνολικό μήκος των 167 χλμ. αγωγών δικτύου που πρέπει συνολικώς να κατασκευαστούν, έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα 100 χλμ. Για να καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση του έργου μέχρι 20 Ιουνίου 2020, οπότε πρέπει να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί, απαιτείται συντονισμός ενεργειών μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας, του εργολάβου και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δελφών.


Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας

3 σχόλια:

  1. Μπούγα μας έπηξες ήδη στα ανούσια Δελτία Τύπου. Δεν μας ενδιαφέρει αν ενημερώθηκες για το έργο της άρδευσης για το οποίο άλλοι έχουν ματώσει μέχρι τώρα, αλλά αν το έργο επιτέλους θα ολοκληρωθεί. Και με την ευκαιρία...Οι επιστολές που στέλνεις στους υπουργούς της κυβέρνησής σου για τους αστυνομικούς της Φωκίδας και οι επισκέψεις σου για την πορθμιακή γραμμή Αγίου Νικολάου- Αιγίου είναι για να ρίχνεις στάχτη στα μάτια των πολιτών της Φωκίδας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ενέργειές σου αλλά τα αποτελέσματά τους. Σταμάτα τώρα που είναι ακόμα νωρίς να προσβάλεις την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλάβαμε τίποτα απ' την δημοσίευση...τίποτα...σε ανθρώπους που δεν πήγανε στα μεγάλα σχολεία απευθυνεσται βρειιι...ακούτε βρε γραβατοφορεμενα πρόβατα η στα @ρχιδι@ μας γράφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλείται λοιπόν ο αξιότιμος κος Βουλευτής, να συμβάλλει αποφασιστικά στο συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του. Τότε θα αξίζει τα εύσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή