Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Αναμονές

  Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, εθεώρησε σκόπιμον να ενημερώσει μέσω ενός υπομνήματος, την νέα δημοτική αρχή, για τις δραστηριότητες και την δυναμική του Σωματείου, καθώς και για τις επικρατούσες, όσον και για τις επιθυμητές τεχνο-αγωνιστικές συνθήκες στο δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας.  Και αυτό γίνεται για πρώτη φορά.
  Βεβαίως, οι καιροί είναι χαλεποί για τον Δήμο Δελφών και θεωρείται αμφίβολη η δυνατότητά του στο να ανταποκριθεί επαρκώς προς όλες τις τρέχουσες οικονομικής φύσεως ανάγκες και υποχρεώσεις του.
  Όχι μόνον για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Δήμου, από τις Πολιτιστικές, τις επικοινωνιακές, τις καθημερινές ταμειακές του ανάγκες και την παιδεία. Αυτό όμως ίσχυε, ισχύει και θα εξακολουθήσει να ισχύει για αρκετά έτη.  Και δεν είναι δυνατόν αυτή η "δυσκολία" του Δήμου, να είναι τροχοπέδη για την δυναμική ενός Σωματείου, όπως ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας.  Ο οποίος Όμιλος, με αυτή του την επιστολή, απλά δηλώνει "παρών".  Και καλά κάνει.

****************************************

1 σχόλιο:

  1. Απλά αυτή η κυρία που δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού,δεν είναι ευχαριστημένη με τη λαϊκή βούληση, Ξυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή