Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

"ΠΟΛΙΤΕΣ" : ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΙΝ Α.Ε.


Άμφισσα 8-2-2019
Δελτίο Τύπου
«Για τον αγώνα των Αυτοκινητιστών των Μεταλλείων»

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο εδώ και χρόνια υποστηρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η εκμετάλλευση του μεταλλεύματος πρέπει να γίνεται με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και τα εργασιακά δικαιώματα.
Οι εργαζόμενοι στις μεταλλευτικές εταιρείες πρέπει να έχουν εργασιακή ασφάλεια, ικανοποιητικές αποδοχές και, εταιρεία και εργαζόμενοι, όλοι μαζί, πρέπει να σέβονται το περιβάλλον.
Η μονόπλευρη ανάπτυξη των τελευταίων ετών, που θεσμοθετήθηκε κιόλας με το νέο χωροταξικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έχει οδηγήσει στην υπό-ανάπτυξη ενός ολόκληρου νομού. Όταν δεν υπάρχει ισότιμη ανάπτυξη με άλλους τομείς επιχειρηματικής δράσης, οδηγούμαστε στα σημερινά φαινόμενα όπου το κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται τον ορυκτό πλούτο της περιοχής προσπαθεί με κάθε τρόπο να αυξήσει την κερδοφορία του.
Μειωμένες αποδοχές, μηνιαίες συμβάσεις εργασίας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μην αποκτούν δικαιώματα και τώρα αδικαιολόγητες μειώσεις αποδοχών των συνεργατών αυτοκινητιστών.
Οι Πολίτες στο Προσκήνιο, πιστοί στις αρχές τους, τάσσονται υπέρ του αγώνα των εργαζομένων και επαγγελματιών που προσπαθούν με τίμιο τρόπο να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ των «ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
Οι δ.σ. Παναγιώτης Μέγκος, Γιώτα Κασούτσα, Νίκος Σταντζούρης

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν www.politesstoproskinio.wordpress.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου