Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ...ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗ - ΔΗΜΑΡΧΟΥ (μέσω του διαδικτύου)


Απάντηση στην πρόσκληση του Δημάρχου για Δημόσιο διάλογο

Κάθε συνδυασμός συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές και ψηφίζεται με βάση το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα.
Το προεκλογικό πρόγραμμα της εκάστοτε Δημοτικής αρχής αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό, υποσύνολο του οποίου αποτελεί το Τεχνικό πρόγραμμα, και ο οποίος απεικονίζει πλήρως το σχεδιασμό της.
Η καταψήφιση του προϋπολογισμού ως ένα ενιαίο θέμα -και κατά συνέπεια του Τεχνικού προγράμματος με όλα τα έργα που κατονομάζετε- από το συνδυασμό μας, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι είμαστε εναντίον όλων των έργων, πολλά από τα οποία είναι χρήσιμα και συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας.
Υπάρχουν, όμως μέσα στο Τεχνικό σας πρόγραμμα και έργα στα οποία είμαστε αντίθετοι, για τα οποία καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες επιλεκτικά ξεχνάτε γιατί δεν σας συμφέρει και οι οποίες έχουν σημαντικές επιπτώσεις για τις πόλεις μας (π.χ. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.α.). Ουδέποτε τις αξιολογήσατε, φροντίζοντας με περισσή έπαρση και παλαιοκομματικές αντιλήψεις να μας θυμίζετε κατ' επανάληψη, ότι 'με αυτό το πρόγραμμα εκλεχτήκατε και αυτό οφείλετε να εφαρμόσετε' !
Εμείς, όμως, ως διαλλακτικός και προοδευτικός συνδυασμός στηρίξαμε κατ' επανάληψη δικές σας εισηγήσεις, όταν απωλέσατε την πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο από την πλειάδα των Δημοτικών σας συμβούλων που παραιτήθηκαν ή ανεξαρτητοποιήθηκαν, ακόμα και προϋπολογισμούς (!) και που επίσης επιλεκτικά ξεχνάτε !
Τώρα είναι η ώρα να απολογηθείτε στους Πολίτες.
Τί ακριβώς υλοποιήσατε από αυτά τα έργα που αναφέρετε ως τίτλους;
Πείτε μας ένα, μόνο ένα έργο μεγάλο δικό σας που υλοποιήσατε εδώ και 5 χρόνια, πέραν αυτών που παραλάβατε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή στο στάδιο της δημοπράτησης !

Παναγιώτης Ταγκαλής

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου