Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 17/2, η επιτυχημένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας στο ξενοδοχείο Ναυσικά της όμορφης πόλης μας.
(πηγή : gsiteas.gr)
Σύσσωμα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, οι μικροί αθλητές της προαγωνιστικής και βέβαια οι γονείς τους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Μεταξύ των βραβευθέντων της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, οι προπονητές του Γ.Σ. Ιτέας Χρ. Μωραΐτης και Γιώργος Μολές, ο παλαιός και επί σειράς ετών προπονητής του Γ.Σ. Ιτέας Αντώνης Ιωάννου, ο παλαίμαχος παίχτης μπάσκετ &  προπονητής στις Ακαδημίες Άμφισσας Παναγιώτης Λαλάς, ο Ειρηνοδίκης κ. Ιωάννης Κουκούσης, ο μικρός αθλητής του τέννις Ζαχαρίας Παπαλουκάς, η διαιτητής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας Ζαφείρη Μαρία 
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ιτέας κ. Νικόλαος Κουτρόγιαννος μίλησε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την πορεία της ομάδας αλλά και για τις τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται για να προχωρήσει η διαδικασία ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου της Ιτέας, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αυτή τη στιγμή είναι το χειρότερο γήπεδο της Στερεάς Ελλάδας και κάλεσε τους πολιτικούς αλλά & υποψήφιους πολιτευτές παρευρισκόμενους να δεσμευτούν ότι θα έχουμε σύντομα εξελίξεις στο χρόνιο θέμα του κλειστού γηπέδου της πόλης μας. Για το θέμα του γηπέδου πήρε το λόγο και μίλησε και ο Αντιδήμαρχος Ιτέας κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος επισημαίνοντας τις σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν στο χρονίζον αυτό ζήτημα.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων, ήταν κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες της Ε.Ο. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, όπως και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Επίσης παρόντες ήταν ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος και Νεκτάριος Μίχος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Τεντ Γουόρθ, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πέγκυ Αραβαντινού, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί ακόμη συμπολίτες μας, υποψήφιοι πολιτικοί & πολιτευτές από την περιοχή μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου μας.
Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες για τις ομάδες και τους παίχτες μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου