Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ "ΔΙΚΗ" ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Περί στροφορμής ηλεκτρονίων (spin)

   Πρόκειται για την προ ολίγων ημερών δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό, όπου και δημοσιοποιούνται άρθρα, ανακοινώσεις και εργασίες επιστημόνων από όλον τον κόσμο και από όλα τα πανεπιστήμια και εργαστήρια της υφηλίου.
  Την 35σέλιδη εργασία προσυπογράφει, ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου Maryland και του πανεπιστημίου Brown του Rond Island στις ΗΠΑ, κος S.James Gates Jr, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του προέδρου Ομπάμα.

   Αντικείμενο αυτής της δημοσιευόμενης εργασίας είναι, η συμπεριφορά και οι μετρήσεις της στροφορμής των ηλεκτρονίων, με δεδομένη την (θεωρητική) ύπαρξη εντός του ατόμου, των Μποζονίων (Bosons) και Φερμιονίων (Fermions).

   Έχοντας πλήρη ...άγνοια (!) των περιγραφομένων εννοιών εντός του δημοσιευμένου άρθρου, ακόμη και των ίδιων των συμβόλων τα οποία χρησιμοποιούνται για τις μαθηματικές ...εξιστορήσεις των ισχυρισμών του συγγραφέα, εμείς απλά αναδημοσιεύουμε μόνον τμήμα της 1ης καθώς και την 25η σελίδα του πονήματος, ευχόμενοι, ότι προκύψει από αυτό, να είναι για το καλό όλων μας. Αμήν! 
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου