Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 10,30 
στη πλ. Πάρκου στη Λαμία

Μετά τη μαχητική συγκέντρωση της Αθήνας στις 3/10, μια μέρα μετά τη φιέστα στην Καισαριανή, όπου η κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο απέναντι στους συγκεντρωμένους συνταξιούχους,
 τη σκυτάλη παίρνουμε εμείς, οι συνταξιούχοι της Στερεάς Ελλάδας.
Μας τσακίζουν κάθε μέρα χωρίς σταματημό, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό.
Τις κύριες και επικουρικές συντάξεις τις έκαναν προνοιακά βοηθήματα, το ΕΚΑΣ, το μέρισμα, τα έστειλαν στα αζήτητα. Μας αποκλείουν από την υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μας φορτώνουν κάθε μέρα με νέα φορολογικά βάρη, ΕΝΦΙΑ. Κατάργησαν όποια κοινωνική παροχή κατακτήσαμε. Τα παιδιά μας τα κάνουν δούλους του 21ου αιώνα.
Τα δισεκατομμύρια που κούρεψαν και άρπαξαν από τα ταμεία μας για λογαριασμό των τραπεζιτών των επιχειρηματικών ομίλων για την αιματοβαμμένη τους ανάπτυξη, είναι δικά μας χρήματα, δικός μας μόχθος. Δεν τα δανειστήκαμε από κανένα δανειστή ντόπιο ή Ευρωπαίο, δεν τα χρωστάμε σε κανένα. Τους επιστρέφουμε τα λεγόμενα αντισταθμιστικά τους ψίχουλα και διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί μέχρι το τέλος.
Ο δρόμος για το δυνάμωμα του κοινού μας αγώνα με τα παιδιά μας με το εργατικό λαϊκό κίνημα είναι η ανάγκη που πρέπει να εκπληρωθεί. Δρόμος για επιστροφή δεν υπάρχει.

(Αναχώρηση την Παρασκευή 7 του μήνα, στις 9,00 το πρωί από το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας)

Τα συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου