Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΦΩΚΙΔΟΣ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ μας τσακίζουν, για μια ακόμη, πολλοστή φορά!

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΚΑ ΒΑΡΗ. ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ την        
ΤΡΙΤΗ 1.11.16.   ΣΤΙΣ 11,00 ΠΜ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ, ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
   Συνάδελφοι
   Το γράμμα που έστειλε ο Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικής ασφάλισης στους συνταξιούχους, είναι ένα προπαγανδιστικό κουρελόχαρτο της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της αντισυνταξιουχικής της πολιτικής.
   Οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε καλά από πρώτο χέρι το σφαγιασμό που έχουν υποστεί το εισόδημά μας και οι παροχές μας, από όλες τις κυβερνήσεις των τριών μνημονίων και θεωρούμε ότι η επιστολή αυτή έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας αποπροσανατολίσει.
  Γιαυτό απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την επιστολή του υπουργού και καταδικάζουμε συνολικά την αντισυνταξιουχική-αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και βγαίνουμε για μια ακόμη φορά στον δρόμο του αγώνα και με αυτό τον τρόπο απαντάμε στους ελιγμούς τους. Δεν νομιμοποιούμαι στην συνείδησή μας καμιά περικοπή, διεκδικούμε τα όσα μας έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις, καθώς και την ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων μας. Δημίους δεν επιλέγουμε.
Θα εκλέξουμε και αντιπρόσωπο για  την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕΤη δύναμη αυτή που κατάφερε να συνενώσει τους συνταξιούχους σχεδόν όλων των Ταμείων μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα  και μαζί με τους εργαζόμενους αυτοαπασχολούμενους και αγρότες να κρατάει ακόμη ψηλά τη σημαία των αγώνων και των διεκδικήσεων
  • Μην ξεχάσετε να   φέρετε  μαζί σας το κουρελόχαρτο που η κυβέρνηση και ο  κ. Κατρούγκαλος ονόμασαν επιστολή!
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ  ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ  την
ΤΡΙΤΗ 1.11.16.    ΣΤΙΣ 11,00 ΠΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου