Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

''ΘΑΥΜΑ'' Ο Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ''ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ'' ΧΑΛΚΙΔΟΣ!...

Μεγάλη νίκη 73-63 απέναντι στην Παναγίτσα Χαλκίδας πέτυχε η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ ! 3 στα 3 για την ομάδα μας μετά και την σημερινή νίκη!


Μεγάλη νίκη 73-63 απέναντι στην Παναγίτσα Χαλκίδας πέτυχε η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ !  3 στα 3 για την ομάδα μας μετά και την σημερινή νίκη! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας (δείτε τον σχετικό πίνακα παρακάτω).
Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ,  απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα από την Χαλκίδα, η οποία να σημειώσουμε έχει προσδοκίες για κατάκτηση του τίτλου και άνοδο στη Γ' Εθνική,  αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Α' ΕΣΚΑΣΕ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες.
Πολύ δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Χρήστου Μωραΐτη που με ασφυκτική άμυνα, αλλά και αρκετές λύσεις στην επίθεση τόσο μέσα στο καλάθι όσο και από μακριά, κατάφερε να φτάσει την διαφορά μέχρι και 18 πόντους, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο +14 για την ομάδα μας με σκορ 47-33.

Η Παναγίτσα παρότι βρέθηκε σε δυσχερή θέση, μπήκε με περισσότερες δυνάμεις στο 2ο ημίχρονο και μπόρεσε να επιστρέψει στον αγώνα δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Έτσι η Γ΄περίοδος τελείωσε με 54-50 υπέρ του Γ.Σ. Ιτέας. Στο υπόλοιπο του ντέρμπι η διαφορά έπαιζε μεταξύ 4-7 πόντων για να επικρατήσει τελικά η ομάδα μας με 73-63 φτάνοντας στο +10 μετά από βολές στο τέλος και ενώ ο πάγκος της Παναγίτσας δέχθηκε και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε φάουλ.
Το τελικό σκορ 73-63 αναμφίβολα αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και αν η ομάδα μας δεν είχε κάνει αρκετά λάθη κατά το 3ο δεκάλεπτο τώρα θα μιλούσαμε για ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στο τελικό σκορ!
Κατάμεστο ήταν σήμερα το Κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας από φιλάθλους της ομάδας μας, παρά την κακοκαιρία,  οι οποίοι έδωσαν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα, δίνοντας κουράγιο στους παίχτες μας κατά την διάρκεια του αγώνα!
Ένα μεγάλο μπράβο σε παίχτες & προπονητές, αλλά και σε όλους όσους βοηθούν με τον τρόπο τους την ομάδα μας!
Το επόμενο Σάββατο 29/10/2016 στις 6 το απόγευμα αγωνιζόμαστε πάλι εντός έδρας αυτή την φορά με την ΑΓΕ Χαλκίδος στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΣΕ και όλοι μαζί προσδοκούμε σε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα της ομάδας μας.
Η Βαθμολογία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου