Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ (ανηλίκων) ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (είναι επιμόρφωση, λέει ο Πρόεδρος...)

«Μικρά χεράκια , μεγάλη καρδιά…»

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα καθώς αφορά όλους ανεξάρτητα από κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις, προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.
Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία, ενισχύει την συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας.
Όλα τα παραπάνω προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους «μικρούς πολίτες» της πόλης μας με δράσεις που διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στις 8 Οκτωβρίου είδαμε με μεγάλη μας χαρά τους μικρούς πολίτες να καθαρίζουν την είσοδο των Αγ. Αναργύρων από τις πέτρες.
Στις 15 Οκτωβρίου καθαρίστηκαν τα σημεία που υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων μέσα στην πόλη μας.
Οι δράσεις θα συνεχιστούν …
Ο Πρόεδρος της Τ. Κ. ΙΤΕΑΣ
Δήμου Δελφών

ΤΕΝΤ ΓΟΥΟΡΘ



4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μας λές τώρα ρε Τέντ. Ότι έλεγε και ο Μεταξάς στους Αλκίμους. Τι σημαίνει ρε Τέντ ''κοινωνικό στερέωμα'';... Τι σημαίνει ''προάγει την προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων'';... Μόνος σου το έγραψες, ή σου το φέρανε γραμμένο; Να μαζέψουνε δηλαδή τα παιδιά, 3 όλα κι όλα, τα υπολοίματα από τα σκουπίδια στους κάδους, γιατί δεν τα μάζεψε το συνεργείο. Κι εσείς εκεί το δημοσιεύετε. Έχει ξαναστείλει τίποτα άλλο ο Πρόεδρος για να μας ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τεντ μην ακους τιποτα απλα οι πριγκηπες ειναι μονο για δημιουργια σκουπιδοτοπων καταστροφη δενδρων λουλουδιων φωτιστικων δρομων και οτι αλλο βαλλουν στο μυαλουδακι τους τα μπουμπουκια των δηθεν καλων οικογενειων

    ΑπάντησηΔιαγραφή