Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΡΙΖΟΝΙΩΝ, ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ!...

Εκπέμπει SOS η μαρίνα των Τριζονίων !

(Σημείωση Επίκουρου: Η Μαρίνα των Τριζονίων, υπάγεται, ελέγχεται και τελεί υπό την  διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος... ) 

(πηγή : dorida.blogspot.gr

Τι καταγγέλλει με επιστολή διαμαρτυρίας ο τοπικός Ναυταθλητικός, Πολιτιστικός & Προστασίας Περιβάλλοντος  Σύλλογος “Τα Τριζονήσια”









Το καμάρι του Κορινθιακού, η μαρίνα των Τριζονίων εκπέμπει SOS,
βρίσκεται σε κακά χάλια από κάθε άποψη και δικαιολογημένα οι κάτοικοι του νησιού και οι σύλλογοι εδώ και αρκετό καιρό διαμαρτύρονται απεγνωσμένα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Δήμος Δωρίδας πριν δύο χρόνια σχεδόν έχει πάρει απόφαση για την σύσταση Λιμενικού Ταμείου Δωρίδας, με έδρα τα Τριζόνια, που με τη λειτουργία του θα ξεκινήσουν σειρά ενεργειών για να μπεί μια τάξη στα πράγματα.

Δυστυχώς η επικύρωση της σύστασης του Λιμενικού Ταμείου από τα συναρμόδια Υπουργεία , Εσωτερικών και Ναυτιλίας, σκοντάφτει στη συνηθισμένη αδικαιολόγητη γραφειοκρατία με το θέμα να πηγαίνει από τον… Άννα στο Καϊάφα!

Είναι πραγματικά κρίμα γιατί η Μαρίνα των Τριζονίων έχει γίνει διεθνές αγκυροβόλι και η σωστή λειτουργία της θα είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για την περιοχή αλλά την Ελλάδα ολόκληρη και βέβαια θα αποφέρει και αρκετά έσοδα στο Δήμο Δωρίδας, ώστε να γίνουν στη συνέχεια σειρά έργων εξωραϊσμού και στήριξης της τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Ο τοπικός Ναυταθλητικός, Πολιτιστικός & Προστασίας Περιβάλλοντος Σύλλογος “Τα Τριζονήσια” για δεύτερη φορά επανέρχεται με Διαμαρτυρία-Καταγγελία προς όλους τους συναρμόδιους φορείς και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και της αφύπνισης.

Ολόκληρη η επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου :




 

1 σχόλιο: