Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ (από την συνάντηση Φορέων)


            Άμφισσα, 10 Φεβρουαρίου 2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 
 

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9-02-2016 στην Άμφισσα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φωκίδας κ. Κ. Μίχου, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Βουρδάνου,
του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Ν. Χαρδαλιά καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, η παρουσίαση της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την δημιουργία των Κέντρων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και παρευρέθηκαν το σύνολο των φορέων της Π.Ε. Φωκίδας με εκπροσώπους τους, καθώς και πολλοί άμεσα και προσωπικά ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Μετά την προλόγιση της εκδήλωσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κ. Μίχο πήραν το λόγο με εισαγωγικές τοποθετήσεις τους ο κ. Ν. Χαρδαλιάς και ο κ. Δ. Βουρδάνος.

Στη συνέχεια ο αρμόδιος εισηγητής περιέγραψε και ανέλυσε διεξοδικά την πρωτοβουλία .

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων – εισηγήσεων επακολούθησε διάλογος με τη συμμετοχή του ακροατηρίου. Από τις απόψεις που διατυπώθηκαν προέκυψε το συμπέρασμα ότι όντως είναι αναγκαία η δημιουργία και η λειτουργία μιας ευέλικτης δομής όπως αυτή που περιγράφτηκε , που θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Π. ΣΤ. Ε. και ιδιαίτερα στην Π. Ε. Φωκίδας
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΩΚΙΔΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΜΙΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου