Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

''ΠΟΛΙΤΕΣ'' : ΟΙ ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ!.. (κλήση για ...συμπαράσταση στο forum των Δελφών)


Συμπολίτισσες , Συμπολίτες,
Την Παρασκευή 26/02/2016 στις 4.00 το απόγευμα συναντιόμαστε στους Δελφούς , έξω από το ξενοδοχείο του Βούζα, σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία για το Οικονομικό Forum που πραγματοποιείται στην πόλη από 26 έως 28/02/2016.
Σε αυτό συμμετέχουν Τραπεζίτες και Εταιρίες που νέμονται τον πλούτο του λαού και ενεργοποιούνται και στην περιοχή μας μαζί με πρώην και νυν πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την ψήφιση των μνημονίων, την φτωχοποίησή μας, την ανεργία, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και των δομών Υγείας.
Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του Δήμου Δελφών, που έχει προβεί σε περικοπή λειτουργικών δαπανών λόγω της οικονομικής κρίσης ,επιβαρύνοντας τους δημότες του, να δαπανήσει το ποσό των 6.500 ευρώ, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο χτες, διότι δεν φτάνουν οι χορηγίες εταιριών της περιοχής μας και αλλοδαπών εταιρειών ποικίλων συμφερόντων να ταίσουν όλους αυτούς που έχουν μάθει να ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος μας (!;)
Είναι πρόσφατες οι κινητοποιήσεις των Δημοτών του Δήμου Δελφών σχετικά με την υπεράσπιση των Δομών Υγείας της Φωκίδας, που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την μνημονιακή πολιτική, όπως και οι ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που καταδίκαζαν την πολιτική των απολύσεων και των περικοπών των μισθών και ζητούσαν τη λήψη μέτρων ασφαλείας υπερ των εργαζομένων από την εργοδότρια εταιρία, χορηγό σήμερα του οικονομικού Forum.
Στο οικονομικό Forum σχεδιάζουν, πώς θα περάσουν τα βάρη της οικονομικής κρίσης για μια ακόμη φορά στην πλάτη μας. Δικό μας καθήκον η υπεράσπιση της ζωής μας και της αξιοπρέπειάς μας.


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου