Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ : ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Άμφισσα, 08 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δελτίο Τύπου
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας παρέλαβε στις
5-02-2016 ποσότητα νωπού κοτόπουλου προς αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων –μελών της Π.Ε Φωκίδας του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η παραλαβή των προϊόντων ελέγχθηκε από προσωπικό ανάλογης ειδικότητας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και παρελήφθη από την επιτροπή παραλαβής του προγράμματος.
Το ευπαθές προϊόν διατέθηκε άμεσα στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , και Δήμο Δωρίδα , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους δημότες της ευρύτερης περιοχής .
Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας παραλαμβάνουν συνεχώς διευρυμένο κατάλογο προϊόντων προς διάθεση στους δικαιούχους. Οι δικαιούχοι οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα .
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΩΚΙΔΑΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΜΙΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου