Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ΞΕΚΙΝΑ Ο ...ΠΟΛΕΜΟΣ! (για το Νοσοκομείο ρε γαμώτο...)

Το Νοσοκομείο
μας ενώνει

  Ο Δήμαρχος, αδυνατώντας πλέον να πείσει το σημερινό, ανόητο και πτωχευμένο Κράτος και όποιον το εκπροσωπεί, για την αλγεινή και επικίνδυνη θέση στην οποία ευρίσκεται η υγεία στον Δήμο μας (και σε ολόκληρον τον Νομό Φωκίδος), μετά από το Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα στρέφεται και προς τους Συλλογικούς Φορείς του τόπου μας, αιτούμενος την συμπαράσταση και την αρωγή τους.  Το οποίον μεταφράζεται : ''Ελάτε όλοι μαζί να αντιδράσουμε, γιατί μόνος μου δεν τα κατάφερα...''.
   Καλό είναι αυτό.  Και κατά την γνώμη μας θα ήταν ακόμη καλύτερο, εάν είχε αξιοποιηθεί εγκαίρως από τον ίδιον, το Παμφωκικό Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο του περασμένου Απριλίου.  Και όχι να περιμένει αποτελέσματα από τον ...''γιατρό'' του Νομού και από τις εθιμοτυπικές συναντήσεις τις οποίες επεδίωξε με ''Αρμοδίους'' σε Κυβερνητικό επίπεδο, οι οποίες ναι μεν εζητήθησαν, αλλά ουδέποτε επραγματοποιήθησαν.
  Καταρρέοντος του Κράτους, με πτωχευμένη οικονομικά και ιδεολογικά την κατ' ευφημισμόν Κυβέρνησή μας, δεν θα πρέπει να αναμένονται αποτελέσματα, ικανά να περισώσουν την νοσούσα δημόσια υγεία στην περιοχή μας.  
Αλλά η συστράτευση για αυτόν τον ιερό σκοπό, θα πρέπει να είναι δεδομένη και σχεδόν υποχρεωτική θα προσθέταμε, για όλους μας.  Έστω κι έτσι, για το ''γαμώτο'' της ιστορίας.

**********************************************


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 09.02.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 4/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς του Δήμου μας, αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα), σε συνάντηση προκειμένου να καθοριστεί η ακριβής μορφή που θα λάβουν οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις για τη διάσωση του Νοσοκομείου μας και των υπολοίπων μονάδων Υγείας στο Νομό μας, όπως έχει αποφασιστεί με την αρ. 01/04/2016 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

3 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος εξύπνησε...τρέμετε...(μέχρι να ξανακοιμηθεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην κάνετε άσεμνες ερωτήσεις στον Δήμαρχο.
    Τί Γηροκομείο, τί Νοσοκομείο.
    Περιμένει κανείς να κάνει, κάτι, κάπου ;
    Εδώ, δεν προχωράει τίποτα στον Δήμο, μπορεί η γάτα να κάνει...γάβ γάβ ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή