Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου μας. Φέτος, αποφασίσαμε να ευλογήσουμε τη νέα χρονιά, στο σπίτι μας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας. 
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το κολυμβητήριο, στις δύσκολες αυτές συγκυρίες είναι ανοικτό, κάτι που οφείλεται στις προσπάθειες όλων μας.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Δελφών, κο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και την αντιδήμαρχο Ιτέας, κα Τριανταφυλλιά Πιλάλα - Τσακίρη για τη στήριξή τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αθλητικών εγκαταστάσεων, κο Νεκτάριο Μίχο, για την παρουσία και την στήριξή του σε κάθε μας βήμα και τον Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κο Ted Worth, για τη θετική του ανταπόκριση, σε οτιδήποτε και εάν χρειαστούμε, καθώς επίσης και την κα Γεωργία Μαντά, Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Κίρρας, τον κο Ασημάκη Μάνιο, Πρόεδρο Αθλητικής Επιτροπής και τον Υπολιμενάρχη του Λιμεναρχείου Ιτέας, κο Άγγελο Αγραφιώτη.
Το ΔΣ του ΝΟΙ, οι προπονητές, οι αθλητές και τα μέλη δεσμευόμαστε να ανυψώσουμε το σωματείο στη θέση που του αξίζει...καλή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου