Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

''ΑΛΚΥΩΝ'' : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ


Κορινθιακός: Eνιαία περιοχή, με ενιαία Χωροταξία και Διοίκηση

   Η ''Αλκυών'', γνωστή για την παρουσία της, τους αγώνες και την συνδρομή της σε όλα τα επίπεδα για την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου, εκτός από το να εκπροσωπεί κάποιους Οικολογικά ανήσυχους Συλλόγους, με αυτήν την σημερινή της ανακοίνωση ζητά το περιβαλλοντικά σωστό και χρήσιμο :
Την ενεργό συμμετοχή στο έργο της, όλων των πέριξ του Κόλπου κατοίκων. Ζητά δηλαδή, η βιωσιμότητα του Κορινθιακού, να είναι έννοια και προσπάθεια όλων όσων ζούν γύρω από αυτόν και όχι μόνον μιας Οργανώσεως.  Διότι τα προκύπτοντα οφέλη ή οι ζημίες από ένα καλό ή κακό περιβάλλον, δεν βαρύνουν μόνον κάποιους.  Επιμερίζονται σε όλους μας.


*******************************************


Αγαπητοί φίλοι/ες χαίρετε,

Η ΑΛΚΥΩΝ έχει διαρκή δράση με συνεχείς παρεμβάσεις απέναντι στα προβλήματα του Κορινθιακού Κόλπου. Πληροφόρηση για τις δράσεις μας αυτές μπορείτε να βρείτε στην διαδικτυακή μας σελίδα η οποία διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με επίκαιρο υλικό.
Οπότε, με τον τρόπο αυτό, έχετε και εσείς την δυνατότητα να παρακολουθείτε το έργο μας και να νιώθετε έτσι πιο κοντά στην προσπάθειά που κάνει η Ομοσπονδία μας.
Ζητάμε από εσάς επικοινωνία με αλληλεπίδραση, προτάσεις, συμβουλές, πληροφόρηση και οτιδήποτε εσείς πιστεύετε πως μπορεί να μας κάνει δυνατότερους.
Επιζητούμε με άλλα λόγια ένα δίκτυο ανθρώπων που έχουν το αυτονόητο: ενδιαφέρονται για το περιβάλλον στο οποίο κατοικούν.
Άλλωστε η προσπάθεια αυτή, δεν γίνεται για εμάς μόνο αλλά για όλους μας, για έναν βιώσιμο, υγιή Κορινθιακό στον οποίο ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μπορείτε να βρείτε νέα μας, από παρεμβάσεις και δράσεις μας γενικότερα στο www.alcyon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου