Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΡΡΑ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ


Καιρός ήταν!...

   Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σημερινό Δελτίο Τύπου της Δ.Ε. Ιτέας και ενώ είναι ήδη από καιρού γνωστή σε όλους μας ...η ταλαιπωρούσα κατάσταση στους δρόμους της Κίρρας, εδέησαν μετά από την παρέμβαση του Αντιδημάρχου, να ...ανακαλύψουν το ''προβληματάκι'' οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας. 
Και οι οποίες Υπηρεσίες, καλώντας τον Ανάδοχο Εργολάβο του έργου και σε κοινή σύσκεψη, θα προσπάθησαν σήμερα να του ''υποδείξουν'' (σε αυστηρό τόνο φανταζόμαστε), το τι θα πρέπει να κάνει προκειμένου να ''μπαλωθεί'' κατ' αρχάς η υπάρχουσα κατάσταση.
Ερώτηση :  Εάν δεν είχαν ''ξεσηκωθεί'' εδώ και τόσον καιρό οι κάτοικοι (μέχρι και ο Εισαγγελέας ...έλαβε μέρος) και εάν δεν είχε αναλάβει αυτήν την (αργοπορημένη όντως) πρωτοβουλία ο Αντιδήμαρχος, υπήρχε περίπτωση οι εκ Σαλώνων ορμόμενες Τεχνικές Υπηρεσίες (και επιβλέπουσες του έργου), να ενσκύψουν (έστω δι' υποδείξεων) στο χρονίζον πρόβλημα των οδών της Κίρρας λόγω του αποχετευτικού;...

*********************************************

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ιτέα 10 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου Κίρρας»

Με αφορμή τις έντονες ανησυχίες και συνεχής οχλήσεις των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 10:00΄, συνάντηση μεταξύ των κ.κ., Αντιδήμαρχο ΔΕ Ιτέας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ασημάκη Μάνιο, στελεχών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Δελφών και του Αναδόχου –εργολάβου κ. Στ. Κωνσταντίνου , για το έργο «Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου Κίρρας» .
Τα στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Δελφών έδωσαν τις τεχνικές οδηγίες, ώστε να αποκατασταθούν οι υπάρχουσες βλάβες στο οδόστρωμα, σε όλη την περιοχή του έργου.
Ο ανάδοχος εργολάβος , συμφώνησε ως προς τις λύσεις και οδηγίες που έλαβε και δεσμεύτηκε για την άμεση εκτέλεση των εντολών της Δ/νσης τις προσεχείς ημέρες.
Στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου