Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΤΟ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ''...



Σωθήκαμε!
Λακκούβες, Τέλος!...

  Η θεματική Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών για το Περιβάλλον και πρώην θεματική Αντιδήμαρχος για τον Τουρισμό κυρία Μαίρη Ανδρεοπούλου, μετά από την πρόσφατη ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου με την ψήφο της υπεστήριξε το ''επιστημονικό πόνημα'' των Μελετητών για το νέο Β1 στάδιο του ταλαιπωρημένου Γ.Π.Σ. Ιτέας, εθεώρησε σκόπιμο (και πρέπον), να φροντίσει και για την ''Συντήρηση δημοτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Ιτέας''.  Και για τους λόγους του ότι το θέμα ήταν εξαιρετικά επείγον και η ανάγκη για την αντιμετώπιση αυτού του φλέγοντος θέματος ήταν επιτακτική,
μη έχοντας χρονικά περιθώρια για δημοπρατήσεις και  άλλες γραφειοκρατίες, απεφάσισε να ''δράσει'', δίδοντας με απ' ευθείας ανάθεση σε κάποιον, την εκτέλεση αυτής της τόσον επείγουσας και τόσον εξειδικευμένης εργασίας : την συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Ιτέας.

  Σύμφωνα λοιπόν με την υπ' αρ. 24035/29-9-2015  απόφασή της (ΑΔΑ : 69ΠΙΩ9Θ-Γ1Π), ανέθεσε σε κάποιον κύριο από την Μουσουνίτσα Φωκίδος, την εκτέλεση της υπηρεσίας της συντηρήσεως των οδών στην Δ.Ε. Ιτέας, έναντι του ποσού των 4.940,91 ευρώ.  Να σημειώσουμε ότι η Μουσουνίτσα υπάγεται στην Δ.Ε. Καλλιέων, από όπου εξελέγη και η κα Ανδρεοπούλου, καθ' όσον η καταγωγή της είναι από την Στρώμη, Κοινότητα ανήκουσα επίσης στην Δ.Ε. Καλλιέων.

   Το τι έχει προσφέρει στην πόλη μας η κα Ανδρεοπούλου, τόσον σε θέματα Τουρισμού και Προβολής, όσον και σε θέματα περιβάλλοντος, είναι γνωστά.  Αρκετοί από εμάς ενθυμούμαστε την ''περιπέτεια'' με τους κάδους απορριμμάτων προ 3 μηνών, εμπρός από γνωστό πολυκατάστημα της Ιτέας, όπου υπήρξε και η δέσμευσή της στο Τοπικό Συμβούλιο πόλεως, για την ανα-χωροθέτηση των κάδων, η οποία και  θα γινόταν εντός ελαχίστων ημερών, καθώς  και για την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων,   Αυτά όμως επέρασαν.  Και δυστυχώς, δεν έγινε τίποτε από τις δεσμεύσεις.

   Εμείς σήμερα, δημοσιεύουμε την υπάρχουσα έως και σήμερα κατάσταση από την διασταύρωση Καραϊσκάκη και Μεταμορφώσεως, με τον κάδο να εξακολουθεί να παραμένει αναποδογυρισμένος και αναντικατάστατος.   Ήδη έχουν περάσει 2 (δυο) μήνες με αυτήν την εικόνα αναλλοίωτη στο κέντρο της Ιτέας.

Ερώτηση : Ο εκ Μουσουνίτσας αναλαβών κύριος την συντήρηση της οδοποιίας μας, θα έρχεται στην περιοχή μας όταν θα ανοίγει κάποια λακκούβα, ή θα παραμένει μονίμως στην Ιτέα;  Γιατί όσο και να είναι, η διαδρομή Ιτέα Μουσουνίτσα είναι αρκετά χιλιόμετρα.  Έτσι δεν είναι κα Ανδρεοπούλου;... 

3 σχόλια:

  1. http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/topic-news/15013-synexizontai-oi-parodies-anathesis-ergon-me-klisi-periorismenou-arithmoy-ergoliptikon-epixeiriseon-sto-dimo-delfon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και διηγούμαστε να κλαίς. Βλεπεις η κύρια Στρώμη βαρεί πάντα Λα-Μανζτωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ματζώρος έδινε δουλειά σε όλους! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ζήτησε δουλειά και να μην πήρε μια ανάθεση, έστω και μικρή!
    Η Μις Στρώμη ούτε ξέρει να δουλεύει τις αναθέσεις, ούτε έχει σκοπό να μάθει, γι'αυτό θα το φάει το κεφάλι της!
    Μακράν η χειρότερη επιλογή Παναγιωτόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή