Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               (Χωρίς ΕΝΦΙΑ, ακόμη...)
Για το καλό μας...

   Στην συνέχεια των ενεργειών της ''Πρωτοβου-λίας'' για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και μετά την κατάθεση αιτήσεως με υπογραφές δημοτών για την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε γνωστό ότι το αιτούμενο έχει συμπεριληφθεί στα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.
Έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, την Δευτέρα 22-9-2014, θα διαπιστωθεί εάν το νεο-εκλεγέν σώμα, θα υιοθετήσει εκ νέου την απόφαση του απελθόντος για το θέμα του ΕΝΦΙΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 12-8-2014, το τότε Δημοτικό Συμβούλιο είχε εκφράσει με ομόφωνη απόφασή του, την αντίθεσή του για την επιβολή αυτού του ''χαρατσιού''.
Το ζητούμενο βεβαίως είναι, να γίνει και ένα βήμα επιπλέον, πέραν της φραστικής καταδίκης του φόρου.  Να προβεί σε κάποιες ενέργειες δηλαδή ο Δήμος Δελφών, πρωτοστατώντας για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.  Όπως είναι γνωστό, η αντίθεση και η αντίδραση άλλων Δήμων για το ίδιο θέμα, είναι καταγεγραμμένη.  Ευκαιρία λοιπόν για τον Δήμο μας να αποδείξει ότι γύρισε σελίδα και ότι προτίθεται να συνταχθεί με τους δημότες του.
Την Δευτέρα 22-9-2014, στις 18:30' στο Πνευματικό Κέντρο Αμφίσσης, η παρουσία δημοτών, θα βοηθήσει πολύ στην λήψη της όποιας απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου