Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Cine Itea : ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


Κινηματογραφική Μουσική

   ''...Τρείς μέρες περάσανε κι όλας από την Πανσέληνο του Σεπτέμβρη.  Δεν μπορείς να 'πείς ότι φθινοπώριασε για τα καλά, αλλά όσο νάναι, την δροσούλα την έχει τα βράδια.  Το ''έξω'' όμως αντέχεται ακόμα κι είναι κάποιες γαληνεμένες βραδιές, που στην παραλία δεν πέφτει καρφίτσα απ' τον κόσμο.
Αυτό θα κάνουμε κι εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας :
Θα μείνουμε έξω!
Κανονίσαμε λοιπόν, αυτή την Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη, να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, με μια συγκέντρωση έξω, στην παραλία μας.

   Έτσι, στον παραλιακό χώρο του Καφέ-Μπάρ ''BASE 89'', κανονίζουμε κατά τις 8:30' το βραδάκι, να βρεθούμε, να πιούμε το ποτό μας κάτω απ' το λειψό φως του Φεγγαριού, να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε τις χειμωνιάτικες δράσεις της Λέσχης, αλλά πάντα με την συντροφιά αυτού που αγαπάμε : Του Κινηματογράφου!

Θα έχουμε λοιπόν ''πανί'' για προβολή (τρόπος του λέγειν...), αλλά πάνω απ' όλα, καλή κινηματογραφική μουσική!  Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας, να ακούγονται αγαπημένα κομμάτια του Κινηματογράφου (soundtracks), ενώ στο ''πανί'', θα παίζονται σκηνές από τις ταινίες!...
Θα γυρίσουμε το μυαλό μας χρόνια πίσω, ακούγοντας και βλέποντας επιτυχίες της 7ης Τέχνης. Θα αναπολήσουμε στιγμές, καταστάσεις και ηλικίες, όταν η εικόνα μετουσιωνόταν σε συναίσθημα και ''καρφιτσωνόταν'' με την βοήθεια της μουσικής στην μνήμη μας.
Όμορφα πράγματα!...

   Παρασκευή βραδάκι λοιπόν, 12 Σεπτεμβρίου 2014, κατά τις 8:30' στην παραλία του ''BASE 89'', όλοι οι κινηματογραφόφιλοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης, θα βρεθούμε εκεί.
Και θα είμαστε πολλοί....''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου