Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΟΛΟΙ ''like'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ''E-CLIC''


Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε!

   Το ζήτημα δεν είναι απλά να κάνουμε ''like'' για τα ''πατριωτάκια'' μας!  Η συμμετοχή των κοριτσιών του Γυμνασίου Ιτέας στον διαγωνισμό ''E-CLIC'', δεν εμπεριέχει την ψυχαγωγία, ούτε υποδηλώνει την απολαβή κέρδους από τηλεπαιχνίδι.  Δεν είναι κάτι ωσάν διαδικτυακή ''eurovision'' όπου ψηφίζουμε για έβγει πρώτο το δικό μας ''group''.  Είναι κάτι πολύ περισσότερο και θα πρέπει καταλαβαίνοντάς το, όλοι μας, να βοηθήσουμε να αναδειχθεί η προσπάθεια των παιδιών.


   Γιατί επί της ουσίας, αυτές οι μικρές δεσποινιδούλες, ακούμπησαν δειλά-δειλά το δάκτυλό τους, ''επί τον τύπον των ήλων'', όσον αφορά το αμελέτητο ακόμη πρόβλημα, της εγκαταστάσεως των ανεμογεννητριών στην περιοχή μας.  Και αυτό από μόνον του είναι άξιο και προσοχής και  συγχαρητηρίων!

   Για πρώτη φορά λοιπόν, έστω με απλές προτάσεις και συλλογισμούς, έστω με τα πλέον φανερά και πρόχειρα στοιχεία για τις ανεμογεννήτριες, έστω και χωρίς εκτενείς αναφορές για τις επιπτώσεις των αιολικών πάρκων στις τοπικές και εθνικές οικονομίες, στο περιβάλλον (πανίδα και χλωρίδα), καθώς και στους υποστόμενους την γειτνίαση των εγκαταστάσεων τοπικούς οικισμούς, για πρώτη φορά λοιπόν, διατυπώνεται το ερώτημα :
Τι προσφέρουν και σε ποιούς τα αιολικά πάρκα, σε τι οφελούν και τι καταστρέφουν;
Και ειδικά για την περιοχή μας:
Ποιά είναι η σχέση των ανεμογεννητριών με το Δελφικό Τοπίο;

Ας βοηθήσουμε όλοι μας να αναδειχθεί το θέμα των κοριτσιών.
Ένα ''like'' στο  http://www.e-clic.ning.com/  θα βοηθούσε.
Προλαβαίνουμε...

Ανανέωση :
Κατόπιν υποδείξεως από την κα Αγγελική Τσιόδρα, κάντε ''κλικ'' επάνω στο σύνδεσμο :
http://e-clic.ning.com/greece/6631348:DiscussionEntry:2820
και στην συνέχεια ''like'' στο facebook επάνω από την δημοσίευση του Γυμνασίου Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου