Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ''ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ''



Η Προβολή της Κυριακής

*********************
Την Κυριακή 2/11/2014 στις 9:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει το κοινωνικό δράμα του Τζέιμς Γκρέι ''Κάποτε στη Νέα Υόρκη΄΄.
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Χοακίν Φοίνιξ, Τζέρεμι Ρένερ


Περίληψη
Η ταινία διερευνά την εμμονή του Τζέιμς Γκρέυ με τις διαφορές στις κοινωνικές τάξεις, και ειδικότερα τη μετανάστευση που σχετίζεται και με τις εβραϊκές ρίζες του. Η ιδέα για την ιστορία δημιουργήθηκε στο μυαλό του από παλιές φωτογραφίες του παππού του στο Ελις Αϊλαντ το 1923 και ιστορίες του προπάππου του, που διατηρούσε μπαρ εκείνη την περίοδο.

Υπόθεση
1921. Η Εύα και η αδερφή της εγκαταλείπουν την Πολωνία, για μια καινούρια αρχή κι ένα καλύτερο μέλλον στη Νέα Υόρκη. Κατά την άφιξη τους στο Ελις Αϊλαντ όμως, οι γιατροί ανακαλύπτουν πως η Μάγδα είναι βαριά άρρωστη και πρέπει να αποχωριστεί το αμερικανικό όνειρο για πάντα. Η Εύα φτάνει στο Μανχάταν, ενώ η αδερφή της μπαίνει σε καραντίνα. Μόνη κι απελπισμένη η Εύα είναι εύκολο θήραμα για το Μπρούνο, ενός γοητευτικού αλλά κακόβουλου άντρα, που θα την αναγκάσει να εκπορνευτεί. Η άφιξη του Ορλάντο, ενός εντυπωσιακού μάγου, θα τη βοηθήσει να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση κι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου