Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ''Like'' ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΤΕΑΣ


www.e-clic.ning.com

Προλαβαίνουμε!...

Με αφορμή την δυσλειτουργία του συστήματος στο διαδίκτυο, για την ψήφο προτιμήσεως προς την Εργασία-Πρόταση των μαθητριών του Γυμνασίου Ιτέας στον διεθνή διαγωνισμό ''E-CLIC'', επικοινωνήσαμε με την εταιρεία-διοργανωτή του διαγωνισμού και ο υπεύθυνος του θέματος κος Δημήτριος Μυλωνάς, μας έστειλε αναλυτικά και παραστατικά τα βήματα για το ''Like'', στην πρόταση των κοριτσιών.
Επάνω αριστερά έχουμε τοποθετήσει την ιστοσελίδα, προκειμένου να μεταβεί κάποιος στο ''μενού'' του διαγωνισμού.  Ακολουθείστε τις οδηγίες για την ''ενίσχυση'' της Εργασίας,  της ομάδας των κοριτσιών του Γυμνασίου Ιτέας.  Προλαβαίνουμε!...

******************************************


Καλησπέρα σας,

Για να κάνετε "like" στην πρόταση που σας ενδιαφέρει, μεταβείτε στη σελίδα www.e-clic.ning.com , και από το μενού στο επάνω μέρος επιλέξτε COMPETITIONS και GREECE, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.



Στην οθόνη που θα παρουσιαστεί βρίσκετε στο κάτω μέρος όλες τις προτάσεις με περιλήψεις και σχετικές συνδέσεις. Κάνετε κλικ στην πρόταση που σας ενδιαφέρει. Στο επάνω δεξιά μέρος της πρότασης που εμφανίζεται τώρα, υπάρχει κουμπί Facebook. Το πατάτε, συνδέεστε (αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί) και κάνετε αυτόματα Like, ενώ κοινοποιείτε την πρόταση με το σχόλιό σας (δείτε την επόμενη εικόνα).




Ελπίζω να είναι κατατοπιστικό.

Φιλικά,

Δημήτρης Μυλωνάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου