Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΜΑΙΝΑ


Χειμωνιάτικα Στέκια

   ''... Έχει βραδυάσει για τα καλά.  Κι όσο σκέφτομαι ότι σε τρείς μέρες, τέτοιαν ώρα, το ρολόϊ θα δείχνει οχτώμιση, μούρχεται ανάποδα.  Πριν από κάνα μήνα τέτοιαν ώρα, τέλειωνα τον απογευματινόν καφέ για να έβγω έξω κι η μάνα μου, με το φως του ήλιου ακόμα να είναι μέσα στο σπίτι μας, να μπορεί να περνάει την κλωστή στη βελόνα, αφώτιστα...  Πως αλλάζει ο καιρός...

    Λίγη ψυχρούλα κάνει απόψε και μια και μένω εδώ παρακάτω, το πήρα με το πόδι ν' ανέβω στην Χάρμαινα.  Μου παράγγειλε ο φίλος μου ο Γιάννης ο Σούφρας, ότι σήμερα το βράδυ σε κάνα μισάωρο, κατά τις δέκα δηλαδή, θάναι στο Καφέ-Μπάρ Χάρμαινα Χειμερινό, για να παίξει μουσική και να τραγουδήσει.  Καλό μαγαζί, ζεστό κι απ' ότι έμαθα, οι μουσικές βραδιές που στήνει, είναι όμορφες και μαζεύει και κόσμο.  Κίνησα λοιπόν κάνα μισάωρο πιο μπροστά, για να προλάβω να τον δώ και να του μιλήσω, πριν να πάρει την κιθάρα του και ξεχαστεί.
  Θάναι μαζί του κι εκείνη η καλή δασκαλίτσα απ' την Ιτιά, η Βαλεντίνη η Παλάντζα με το ακορντεόν της.  Τους έχω ξανακούσει μαζί, το καλοκαίρι κι έχω μείνει με τα καλύτερα.
   Παρασκευή βραδάκι στο Σάλωνα, με την υγρή Χάρμαινα μισοφωτισμένη και με το μπουφανάκι νάναι απαραίτητο.  Χειμωνιάζει.  Κι αν δεν έχουμε και κάνα δυό καλά στέκια σαν κι ετούτο τώρα που θα αλλάξει και η ώρα, δεν θάναι εύκολες οι χειμωνιάτικες νύχτες....''

******************************************
Ένα ''άτονο'' Δελτίο Τύπου...
************************

ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΧΑΡΜΑΙΝΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ!

Συνεχιζουμε της μουσικες βραδιες και σας περιμενουμε και αυτην την Παρασκευη 24/10 και ωρα 10μμ για μια εντεχνη μουσικη βραδια με τον Γιαννη Σουφρα και με την φιλικη συμμετοχη της Βαλεντινης Παλαντζας με το ακορντεον. Να απολαυσετε μουσικες στιγμες με καλο ποτο, μπιρες, κρασι, τσιπουρα και κρυο πιατο! 

Σε ενα ανανεωμενο περιβαλλον, στο χειμερινο καφε-μπαρ ΧΑΡΜΑΙΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου