Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΚΗΣ ΓΗΣ



Καλή Αρχή!...

   Να μια καλή προσπάθεια!  Να μια δράση ''επι του πρακταίου'', επί της ουσίας και σε επαφή με την πραγματικότητα.  Μια όμορφη πρόταση, την οποία υλοποιεί για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Φωκίδας.  Και επιτέλους, να πληροφορηθούμε όλοι μας, τι παράγει η Φωκική γή, η γή μας  και πόσα επαγγέλματα, από κατασκευαστές μέχρι εμπόρους, έχουν ως αντικείμενο τις παραγωγές της Φωκίδας.
  Ευκαιρία λοιπόν για προβολή, για γνωστοποίηση και γνωριμία, όλων όσων έχουν σχέση με την γή του Νομού μας  και δυνατότητα για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων, εντός και εκτός του Νομού.
   Ο παραγωγικός και επιχειρηματικός κόσμος του τόπου μας, πρέπει να σταθεί αλληλέγγυος σε αυτή την δράση του Επιμελητηρίου και να την στηρίξει με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει.  Κατά πώς έχουμε διαπιστώσει όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση βοηθείας από κανενός είδους Αρχή.  Ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες.  Ότι θα γίνει, θα γίνει από ίδιες δυνάμεις.  Και για την επιβίωσή μας (πλέον) και για την ανάπτυξη του τόπου μας (είθε).   Είναι το ξεκίνημα, η απόπειρα  και η προσπάθεια για το καλύτερο και πρέπει να ευδοκιμήσει.  Με την πρέπουσα προσοχή από όλους τους συμμετέχοντες και βεβαίως, με την επιβεβλημένη σοβαρότητα από τους οργανωτές.
Καλή Αρχή!...



1 σχόλιο: