Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

OKTOBERFEST 2013 : ΤΕΛΕΙΩΣΕ!...


Μπυροκατανύξεις!!...

   Τελείωσε και αυτή η Oktoberfest στο Μόναχο της Γερμανίας.  Εκατοντάδες χιλιάδες λίτρα μπύρας καταναλώθηκαν, μαζί με χιλιόμετρα από λουκάνικα Φρανκφούρτης.  Κρεπάλη, ασυδοσία, μπυροκατανάλωση και γερμανικό ''φολκλόρ'' σε μια σχεδόν τεντοσκεπασμένη πλατεία του Μονάχου (κατασκευάζονται περί τις 12 τεράστιες τέντες), κράτησε το ενδιαφέρον των απανταχού της γης εραστών της μπύρας, για 2 εβδομάδες, προσφέροντας τεράστια έσοδα στην τουριστική βιομηχανία της Γερμανίας.  
   
      Στην ιστορία πέρασε λοιπόν και η Oktoberfest του 2013  και με τις ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής, πέραν από την αναφορά στην επιτυχία της εφετεινής διοργάνωσης, να δίνεται και το παράγγελμα για την έναρξη των διαδικασιών της  οργάνωσης για την επόμενη χρονιά.
  Για την ιστορία και μόνον αναφέρουμε ότι για 2 εβδομάδες, απαγορεύεται η κυκλοφορία των ι.χ. αυτοκινήτων των κατοίκων της πόλης γύρω από την πλατεία όπου ''στεγάζεται'' η εκδήλωση. Τα ξενοδοχεία, οι πανσιόν και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχουν πληρότητα 100%  και η πόλη του Μονάχου με τα περίχωρά της, αυξάνει τον πληθυσμό της εκείνες τις ημέρες κατά 150.000 - 200.000 ανθρώπους!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου