Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΠΣ !... ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !...



Απεργεί και η Περιφέρεια
Στερεάς Ελλάδας!

    Ενδεικτικό της αποτυχημένης εφαρμογής, ενός ανεπεξέργαστου και προχειροκατασκευασμένου (υποτιθέμενου) εκσυγχρονιστικού συστήματος λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, είναι η πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος.  Όπως περιγράφεται στην απόφαση, η Περιφέρειά μας, θα κλείσει την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013.   Δηλαδή, το σύνολο των γραφείων και των υπηρεσιών της, δεν θα λειτουργήσουν, συμπαριστάμενη με αυτόν τον τρόπο στην προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Ανήκουστα πράγματα!  Η αιρετή Αυτοδιοίκηση, να απεργεί μαζί με  συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες εργαζομένων, εναντίων της Κεντρικής Διοίκησης της Χώρας!  
Η επιτομή της ακυβερνησίας!
     Μεγάλα τα προβλήματα και γνωστά, με μια Κυβέρνηση, άβουλη, ανίκανη και συρόμενη από τις έξωθεν εντολές, εγκαταλείποντας την λειτουργία της Κρατικής Μηχανής, στην τύχη της και στον πατριωτισμό των αιρετών και των υπαλλήλων της.  Ανήκουστα πράγματα!
Να μην εκπλαγεί κανείς εάν θα εμφανιστεί σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, ο Περιφερειάρχης μας, ως επικεφαλής κάποιας συγκέντρωσης  διαμαρτυρίας, έξω από κάποιο Υπουργείο  και να κάνει δηλώσεις για την κακομεταχείρισής του ως αιρετού, από την Κυβέρνηση!...

   Το τελευταίο το οποίο απομένει να ζήσουμε σε αυτήν την χώρα είναι, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας π.χ., να απεργεί και να οργανώνει πορεία διαμαρτυρίας, εναντίον του Υπουργείου Οικονομικών!!...  
Ελλάδα μοναδική και ''αναπτυσσόμενη'' με αναπνευστήρα το Μνημόνιο! 

******************************************************************************** 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου