Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΠ'ΕΝΤΑΞΕΙΣ ...ΣΤΟ LEADER!


Τα δώρα της Περιφέρειας.

   Εδημοσιεύθη σήμερα ο τελικός πίνακας δικαιούχων της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Επιτροπή Διαχείρισης του Τοπικού Προγράμματος LEADER και την ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε., όπου περιλαμβάνονται τα 19 τον αριθμόν, εγκεκριμένα έργα και δράσεις, τα οποία αφορούν την Π.Ε. Φωκίδας.  Το συνολικό κόστος όλων των έργων, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη κα Γιώτα Γαζή, ανέρχεται στο ποσό των 865.689.54 ευρώ και αναλύονται στον πίνακα κατά περιοχές και δράσεις.  Εμείς θα σταθούμε στα αφορώντα τον Δήμο Δελφών, προσθέτοντας μόνον ότι στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί και ο Σύλλογος Ιτέας ''Το Χοροστάσι'' με το ποσό των 9.380 ευρώ, για αγορά παραδοσιακών στολών.

    Έχετε παρατηρήσει σωστά!  Στον πίνακα συμπεριλαμβάνεται και το έργο ''Μελέτη και Ανάδειξη των πηγών "Αγιόνερο" Κίρρας της Δ.Ε. Ιτέας''!!..  Κατόπιν ενεργειών ''κάποιων'', τελικά το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα LEADER με διαχειριστή την ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε. και επιτέλους θα αναδειχθεί ανέξοδα, η ιστορικότητα, η χρησιμότητα, η ομορφιά και η επικέρδεια των πηγών του ''Αγιόνερου''!!..  
Σε πείσμα των καιρών και των κακών σειρηνών, οι έχοντες ιστορική ευθύνη, σχέδια και οράματα για την Κίρρα, έπραξαν το αυτονόητο και διέψευσαν τις πάσης φύσεως Κασσάνδρες, οι οποίες ομιλούσαν για υστεροβουλία, ανικανότητα και εμπάθεια των ιθυνόντων, απέναντι στην ιστορικότατη μεν αλλά υποβαθμισμένη δε Κοινότητα της Κίρρας.  
   Επιτέλους, η Ανάπτυξη έρχεται!  Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν θα κρατά ευρώ, λίβανον, σμύρνα και μικρόφωνο, αλλά γιαταγάνι, πυρσό αναμένον και μιά τσάπα για να εκτρέψει το ''Αγιόνερο'' και να καθαρίσει τους σταύλους του Αυγεία!!...
   Είναι γεγονός πλέον!  Η Ανάπτυξη έρχεται!  Μαζί με τις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου