Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η EUROBANK ΚΑΙ Η ..ΕΒΡΑΙΟ-BANK


Μπάχαλο!!...

    Δεν έχει τέλος ετούτη η κατηφόρα.  Δεν έχουν τελειωμό τα ψέμματα, τα λάθη, τα αίσχη και πάνω απ' όλα η ασυνειδησία.  Καταρράκωσαν θεσμούς και Νόμους, προπηλάκισαν ανθιστάμενους και ευτέλησαν οικονομίες και οικογένειες.  Και παρ' όλα ταύτα, εξακολουθούν να επαγγέλονται τους Σωτήρες, τους ειδικούς και πάνω απ' όλα τους Έλληνες. Κάθε ημέρα αποκαλύπτονται περιστατικά και γεγονότα, τα οποία ή μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται πλέον.  Δεν υπάρχει Κυβέρνηση. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο εμείς δεν το ξέρουμε. Ακόμα.
  Σήμερα  θα σας περιγράψουμε επιγραμματικά, την πρόσφατη ''στροφή'' στην μεγάλη όντως οικονομική του σταδιοδρομία, ενός ''Έλληνα'', ενός ''δικού τους Έλληνα'', έχοντος σχέση με την σημερινή άξια οικτιρμών ελληνική πραγματικότητα.  Του Γεώργιου Δαυίδ.
   Ο κος Γ. Δαυίδ, έχει γεννηθεί στην Κύπρο το 1937 και είναι εβραϊκής καταγωγής.  Μετά τις σπουδές του στο εξωτερικό, προσελήφθη από τον όμιλο ΛΕΒΕΝΤΗ στην Νιγηρία και έκτοτε η διαδρομή του είναι :
-  Μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου
-  Μέλος του Δ.Σ. της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ
-  Μέλος του Δ.Σ. της ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΕ
-  Μέλος του ιδρύματος Α. Γ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ
-  Μέλος του Δ.Σ. της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
-  Μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΙΑΜΕΠ
-  Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
-  Πρόεδρος του Αγγλόφωνου σχολείου CAMPION στην Αθήνα
-  Άρχων Μαΐστωρ του Οικουμενικού Πατριαρχείου
-  Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Οφφικιάλων της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας
   ''Παναγία η Παμμακάριστος''.

Οι κορυφαίες του όμως απασχολήσεις είναι οι τελευταίες 3 (τρείς), όπου είναι :
-  Πρόεδρος στην εταιρεία τσιμέντων ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
-  Πρόεδρος στην εταιρεία 3Ε (Coca Cola) της οποίας ώς γνωστόν μετέφερε προσφάτως την έδρα εκτός Ελλάδος και η τελευταία του θέση
-  Πρόεδρος της εταιρείας ΚΑΤΣΕΛΗΣ - Nutriant, την οποία προ ολίγων ημερών έκλεισε μεταφέροντας στο Ταμείο Ανεργίας 480 εργαζόμενους.
Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε στις εκτός Ελλάδος επιχειρήσεις του, ούτε και σε ''πλαϊνές'' εταιρείες τις οποίες λειτούργησε εντός Ελλάδος, δίπλα στις μεγάλες όπου εθήτευε.
Να σημειώσουμε ακόμη ότι από το 1996 είναι μόνιμο μέλος του γνωστού μας Bilderberg Club και ότι  στον κύκλο των γνωριμιών του ενδεχομένως, να συμπεριλαμβάνονται  και άνθρωποι της περιοχής μας.
  Μας είναι αδιάφορο το θρήσκευμα και οι πεποιθήσεις του καθενός και τούτο το σημείωμα επ' ουδενί θέλει να καταδείξει οποιαδήποτε διαφορετικότητα, ή να αναδείξει συνωμοτικά ανθελληνικά σενάρια.  Όποιος με τις πράξεις του και μόνον, καταστρέφει ή επιδιώκει να καταστρέψει την πολιτιστική και κοινωνική δομή της Ελλάδας, είναι εχθρός της ισοδύναμος με αυτόν ο οποίος της επιτίθεται με σκοπό την άλωσή της.  Και αυτό διευκρινίζεται για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχει να κάνει με θρησκείες, δοξασίες και το χρώμα του δέρματος.  Απλά πράγματα.
   Η αναφορά μας στον συγκεκριμένο πρόσωπο γίνεται καθ' όσον, εχθές ο κος Δαυίδ, ανέλαβε Πρόεδρος στο Δ.Σ. της Eurobank, σε αντικατάσταση του απερχόμενου (και γνωστού από άλλες Προεδρικές θέσεις) Τίμου Χριστοδούλου, μιάς και η Τράπεζα λόγω των πολλών προβλημάτων της, δεν κατάφερε ούτε να συγχωνευθεί με την Εθνική Τράπεζα, ούτε να παραμείνει ως ιδιωτική μέσω αυξήσεως του Μετοχικού της Κεφαλαίου.  Και ως γνωστόν, αντί των μετόχων της, ανέλαβε ο ελληνικός λαός, με το έτσι θέλω της Κυβέρνησης,  να επωμισθεί τις ζημιές και την ''εξυγίανσή'' της.  Ανέλαβε Πρόεδρος λοιπόν ο κος Δαυίδ, κατόπιν προτάσεως του Τ.Χ.Σ., στο οποίο ''πέρασε'' ως κρατική περιουσία πλέον η Eurobank.  Το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών με την Τράπεζα της Ελλάδος και την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Τ.Χ.Σ. κα Αναστασία Σακελλαρίου, όσον αφορά την Eurobank, κυριολεκτικά είναι για κλωτσιές και για κρεμάλα!!...
   Θα ήταν δυνατόν να απαντήσει κάποιος ότι, αυτόν γνώριζαν, αυτόν έβαλαν.  Ίσως ήταν ο μόνος προσφερόμενος λόγω ειδικών γνώσεων.  Ίσως ήταν ο ''δικός'' τους άνθρωπος.  Δεκτόν!
Εμείς όμως να σημειώσουμε δυό μικρές λεπτομέριες :
1.     Εχθές ο κος Δαυίδ επτώχευσε την ΚΑΤΣΕΛΗΣ και σήμερα αναλαμβάνει την παραπαίουσα Eurobank, όταν η ΚΑΤΣΕΛΗΣ έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο 5,7 εκ. ευρώ από την ...Eurobank!!!... Αντιλαμβάνεσθε ποιός θα το πληρώσει!
2.     Ο κος Δαυίδ, εβραίος ών, δεν φορολογείται για τα εισοδήματά του στην Ελλάδα, από το ελληνικό Δημόσιο, γιατί σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 182/1978, τα εισοδήματα των εβραίων στην χώρα μας, φορολογούνται και αποδίδονται απ' ευθείας από το Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο). Συνεπώς, άνθρωπος ο οποίος δεν έχει πληρώσει ποτέ φόρο στο Δημόσιο, θα διαχειρισθεί αμοιβόμενος, την φορολογία του ελληνικού λαού για την σωτηρία μιάς Τράπεζας, στην πτώση της οποίας έχει βοηθήσει και ο ίδιος;;;...
Μπάχαλο!.. Μαντάρα!.. Μάτσο!..
Και η ερώτηση επανέρχεται :''Τι δεν καταλαβαίνεις; έ;..Τι δεν καταλαβαίνεις;..''
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου