Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

IQ ...ΡΑΔΙΚΙΟΥ!!...


Τα σκουπίδια της ...Παραλιακής!

   Για την συγκεκριμένη ενέργεια, πρέπει να υπήρξε τεράστια και πληθωρική συνεύρεση πνευματικής ενέργειας, πλήθος εμπεριστατωμένων και όχι αποχρώντων ενδείξεων, μελέτη ιδιαζόντως εξειδικευμένη και πολιτική απόφαση πρωτίστως ριζοσπαστική!  Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε όλες τις πόλεις με τουριστικό ενδιαφέρον παγκοσμίως!!..
   Και για να γίνουμε πλέον σαφείς, αρκεί να αναφέρουμε ότι με προσωπική ευθύνη (αναπτυχθείσα και τηλεφωνικώς σε ενιστάμενους επιχειρηματίες της παραλιακής), της Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Ιτέας κας Νίκης Βούλγαρη, εδώθη εντολή και απομακρύνθηκαν όλοι, ναί ΟΛΟΙ, οι κάδοι απορριμάτων από την παραλιακή Λεωφόρο της Ιτέας!  Ο λόγος;  Μα η έναρξη της νέας τουριστικής και παραθεριστικής περιόδου στην πόλη!!...
   Έτσι λοιπόν όλοι οι επισκέπτες της Ιτέας κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο, έλληνες και αλλοδαποί (και αναμένονται αρκετοί, σύμφωνα με την δήλωση του Πρωθυπουργού μας), θα έχουν το προνόμιο και την χαρά, να εναποθέτουν (να πετούν) τα πάσης φύσεως απορρίματά τους, σε οποιοδήποτε σημείο της παραλιακής πλατείας, ανεξέλεγχτα, νόμιμα, υπακούοντας στην επιθυμία της προοδευτικής και με περιβαλλοντικές ευαισθησίες Τοπικής Δημοτικής μας Αρχή.  Και για να γίνει αντιληπτό το μένος και το πάθος για την προάσπιση της συγκεκριμένης απόφασης, εδώθη εντολή και τα σιδηρά εμπεπηγμένα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ξηλώθηκαν, αφαιρέθηκαν τελείως, δημιουργώντας μιά ανεπίστρεπτη κατάσταση στην παραλιακή οδό! Έτσι απλά!
   Βεβαίως, δημιουργείται ένα μικρό και λειτουργικό πρόβλημα για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της παραλιακής Λεωφόρου : Τί θα κάνουν με τα δικά τους απορρίματα, τα καθημερινά τους σκουπίδια!  
Αλλά μην είμαστε απαιτητικοί και όλο γκρίνια, εμπρός σε αυτήν την πρωτότυπη και κοσμογονική απόφαση της Δημοτικής Αρχής.  Ας μην ξεχνάμε πόσους θα εξυπηρετήσει και πάνω από όλα, την εντύπωση η οποία θα δημιουργηθεί από την μή ύπαρξη κάδων απορριμάτων στην βιτρίνα της πόλης!  Μεγαλείο!  Θα είμαστε μιά τουριστική πόλη, απελευθερωμένη από το επαίσχυντο θέαμα της ύπαρξης κάδων απορριμάτων, όχι μόνον κατά τους θερινούς μήνες, αλλά για όλον τον χρόνο!  Τέτοια πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου